Neverwinter Nights: Legends
PC

29,40
Nákupom získate 0,59 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Štítky: FPS, Fantasy
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 14586
  • Obsahuje prvý diel s dvoma datadiskami a druhý diel so Soundtrackom na CD + tlačený manuál so 140 stranami !

    Minimálne požiadavky

    Windows 98, 2000, ME, XP, procesor 2,0GHz, pamäť 512MB RAM, grafická karta s 128MB RAM (GeForce FX5500 / Radeon 9500), DVDROM

    Kategórie

    PC / PC hry / RPG

    Neverwinter Nights
    Neverwinter Nights je špičkové RPG od Bioware, ktoré prekonáva i legendárny Baldurs Gate 2. Aj keď bol na hre prezentovaný najviac dokonalý multiplayer, nečakanú kvalitu ponúka i singleplayerová kampaň, ktorá ponúka viac než 60 hodín hrania. Zápletka je postavená na hľadaní lieku pre mesto Neverwinter, v ktorom zúri záhadná a bežnou mágiou neliečiteľná epidémia. Hlavný hrdina, ak bude chcieť mestu pomôcť, musí zbierať stopy vedúce k lieku a pritom nezabudnúť na vlastné starosti.

    Do Neverwinter Nights je zapracovaná tretia edícia pravidiel Dungeons & Dragons, multiplayerový systém je rozdelený na samostatné servery jednotlivých Dungeon masterov, ktoré ponúkajú nekonečnú zábavu. Spolu s partiou kamarátov sa môžete prevteliť do skupinky hrdinov, ktorých dobrodružstvo bude udávať jeden z vás čoby Dungeon Master. Singleplayerový mód má s multiplayerovým prakticky totožný príbeh, iba miesto so skupinou budete musieť zvládnuť celé dobrodružstvo úplne sami.

    Neverwinter Nights: Shadows of Undrentide
    Ponúkne nové 20 hodinové dobrodružstvo naplnené množstvom nových povolaní, ktoré môžu postavy vykonávať. Vývojári navyše do datadisku pridali nové typy krajiny a pri hraní si potom iste všimnete nové questy a skilly a pozmenenú hrateľnosť, ktorá stojí na jednej hlavnej príbehovej línii a prináša tiež veľa tuhých súbojov.

    Neverwinter Nights: Hordes of the Underdark
    Obsahuje novú kampaň pre jedného hráča navrhnutú pre skúsených hráčov Neverwinter Nights, ktorí dosiahli úroveň 20. Navyše ponúka niekoľko nových tried, nových kúziel, zbraní a brnení. Pomocou editoru Aurora Toolset Wizards si navyše môžete vytvoriť svoj vlastný svet: navrhnúť zápletku, nastaviť projektilové pasce, vykresliť počítačom ovládané postavy a spísať rozhovory, ktoré s nimi dobrodruhovia povedú. Môžete tiež dávať hráčom úlohy, stať sa ich Gamemasterom a sledovať tak ostatných hráčov, ich počínanie a ovplyvňovať celú hru.



    Neverwinter Nights 2
    Pokračovanie D&D 3D RPG, ktoré vás opäť zavedie do detailne spracovaného fantasy sveta Forgotten Realms, aby ste zažili ďalšie úžasné dobrodružstvá. NW2 využíva nový engine, čo znamená nádherné grafické spracovanie celého sveta vrátane globálnej mapy i jednotlivých miest.

    Hra je postavená na 3.5 edícii pravidiel Dungeons and Dragons, ktoré ponúkajú ďaleko viacej možností čo sa tvorby a vývoja postavy týka, tak isto prináša aj nové kúzla, schopnosti, vedomosti, triedy a celkové dobrodružstvo čo je ďaleko viac zaujímavejšie. K dispozícii je aj prepracovaný systém lokajov, ktorý v pôvodnej hre i datadiskoch dobre nefungovali. Teraz by však vďaka novej AI mali ponúkať nové taktické možnosti v súbojoch a príležitostiach pre vzájomnú interakciu pri cestovaní rozľahlým herným svetom.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

fallout, falloutseries, vault, falloutlucy, darkhorse, falloutdarkhorse, AmazonPrimeFallout
playstation5, playstation4, jarnezlavy, springsale
valak, figúrky, horor
hobit, bilbobublik, bilbobaggins, hobbit, fajka
heroesofmightandmagic3, stolovka, stolovahra, heroesofmightandmagic, homam
gympl, gymplfilm, vinyl, filmovysoundtrack, soundtrack