Donkey Kong: Country Returns
WII

20,99
Nákupom získate 0,08 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Pre všetkých
Štítky: Arkáda
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 15101
  • Nové úrovne, 3D svety, mód pre 2 hráčov a notná dávka nostalgie. To je Donkey Kong: Country Returns, veľkolepý návrat 2 z najpopulárnejších, ale predovšetkým tých najchlpatejších, hrdinov videoherného sveta - opičiaka Donkey Konga a jeho mladšieho kamaráta Diddy Konga.

    Toto nové dobrodružstvo našich dvoch gorilých priateľov, ktoré si vymyslelo Nintendo v spolupráci s americkým štúdiom Retro Studios (preslávili sa predovšetkým trilógiou Metroid Prime), privedie hráča priamo do divokého zhonu cez piesočné pláže vyzerajúce ako zo sna, skrz dažďové pralesy a ruiny. Pritom musíte poctivo zbierať banány, ubrániť ich pred hordami zlodejských nepriateľov a samozrejme bojovať proti bossom. Zápletka je relatívne infantilná: zvieratá žijúce na Donkey Kong Island, ktorú sú riadené diabolskými Tiki, vykradli Donkey Kongovi jeho banánovú skrýšu a Donkey Kong chce svoje banány pochopiteľne späť.

    Kľúčové prvky akými sú napríklad sudové kanóny alebo dolové vozy, ktoré dodali sérii jej šarm, samozrejme nechýbajú. Práve naopak!

    K týmto prvkom sa od tohto dielu navyše pridá ešte kooperatívny multiplayer pre 2 hráčov. Hráči môžu levely prechádzať buď spoločne alebo zvlášť. Pokiaľ sa rozhodnete prejsť levely spoločne, nehráte proti sebe, ale mali by ste spolupracovať. Donkey Kong totiž môže vziať Diddyho na chrbát a ten môže potom vyskočiť omnoho vyššie, vďaka čomu sa môžete oveľa ľahšie dostať k písmenkám K-O-N-G, ktoré sú ukryté v každej úrovni hry a tiež si vylepšiť skóre a získať ďalšie bonusy. Je predsa jasné, že vo dvoch nazbierate oveľa viac banánov.

    Pokiaľ jeden z hráčov z hry vypadne, nevadí. Skoro sa zase objaví na obrazovke a druhý hráč potom musí len buchnúť do bubna a ste v hre opäť dvaja.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel