Call of Duty: Black Ops III
PS3

36,70
Nákupom získate 1,47 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 18 rokov
Štítky: FPS
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 19559
  • COD: Black Ops III pre staršiu generáciu konzol (PS3/X360) neobsahuje príbehovú kampaň, iba mód Zombies a multiplayer.

    V balení je kód pre stiahnutie hry Call of Duty: Black Ops

    Vitajte v temnej budúcnosti, kde vzniká nový druh Black Ops vojakov. Rozdiel medzi človekom a strojom sa pomaly vytráca. Nanotechnológie a augmentácia sú všadeprítomné. Využite všetky vaše nadľudské schopnosti v prepracovanej kampani, až pre štyroch hráčov v kooperácii.

    Novinky na každom rohu
    Po všetkých stránkach ide o doposiaľ najpokrokovejšie Call of Duty. Dych berúce prostredie, nevídané zbrane a schopnosti a prepracovaný, plynulý pohyb postáv. Všetky novinky poháňa pokročilá technológia s novou umelou inteligenciou a animačným systémom. Grafické spracovanie opäť posúva štandardy Call of Duty s novým systémom nasvietenia a next-gen vizuálnymi efektami.

    Multiplayer na novej úrovni
    S Black Ops prichádza nový reťazový spôsob pohybu, ktorý umožňuje plynulý pohyb prostredím s ladnou obratnosťou. Kontrolovateľné trysky, sklzy a prekrývacie schopnosti v mnohých kombináciách, umožňujú dokonalú kontrolu nad postavou, zatiaľ čo stále mierite zbraňou na najbližšieho nepriateľa. Všetky mapy sú od základov navrhnuté pre nový spôsob pohybu, ale zvládnete ich i pokiaľ máte zažitý pôvodný štýl ovládania.

    Multiplayer prináša tiež nový systém postáv - Specialist. Ten slúži pre levelovanie a zdokonalenie určitej vlastnosti a zbrane postavy. Nový systém tak pridáva tretiu možnosť levelovania k súčasným Traditional a Weapons XP.

    Zombie ako ich nepoznáte
    Zombie mód je v Black Ops III takmer samostatnou hrou v hre. S úplne odlišným zasadením do swingových 40. rokov minulého storočia, vás prenesie do šialenej a štýlovej zombie vravy s vlastným príbehom.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

valak, figúrky, horor
hobit, bilbobublik, bilbobaggins, hobbit, fajka
heroesofmightandmagic3, stolovka, stolovahra, heroesofmightandmagic, homam
gympl, gymplfilm, vinyl, filmovysoundtrack, soundtrack
spiderman2, marvelsspiderman2, funkopop, popfigurky
kingdomcomedeliverance, kcd, warhorsestudios, warhorse, českéhry