City of Villains
PC

23,99
Nákupom získate 0,48 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Štítky: Sci-Fi
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 11619
  • Hra vyžaduje platenie mesačných poplatkov kreditnou kartou. U hry je priložený kupón na hranie prvých 30 dní.
    Staňte sa záporným hráčom.; Vytvorte si svoj vlastný nástroj zla podľa svojich predstáv.; Úlohy typu krádeže, únosy, infiltrácie a ďalšie.; Celkom nové kostýmy pre jednotlivé postavy, rovnako ako schopnosti a ďalšie atribúty.

    Minimálne požiadavky

    Windows 98, 2000, ME, XP, procesor 800MHz, pamäť 256MB RAM, grafická karta s 32MB RAM, 2,0GB voľno na disku, DVDROM, grafická karta GeForce 2 a vyššia alebo Ati Radeon 8500 a vyššia

    Kategórie

    PC / PC hry / RPG
    PC / PC hry / Online a MMORPG
    City of Villains je oproti pôvodnému plánu samostatný produkt, akéhosi pokračovania MMORPG City of Heroes. Rozdiel medzi City of Heroes a City of Villains je zrejmý už z názvu. Zatiaľ čo v CoH hráč kope za tých správnych chlapcov, v CoV sa postaví na stranu temnôt, zla, zločinov. Ako obvykle začne ako radový prisluhovač zla a pokiaľ sa bude veľmi snažiť a pokiaľ bude úspešný, môže to postupne dotiahnuť až na zločincov, jeho meno bude vyvolávať strach u nepriateľoch už pri vyslovení. Hráč môže svoju zločineckú kariéru budovať sám, ale omnoho lepšie mu to pôjde pokiaľ sa stane členom spoločenstva a prijme pomocnú ruku ďalších postáv.

    Tvorcovia pre hráča CoV pripravili širokú paletu misií s rôznou náplňou (krádeže, únosy, infiltrácie a ďalšie), nové zločinecké schopnosti a sily, kostýmy i nové triedy (napr. Arachnos). Dôležitým prvkom hry sú PvP súboje medzi jednotlivými zločincami i celými klanmi a bola by chyba zabudnúť i na hrdinov, ktorý pôjdu po zloduchoch. Práve na obranu proti hrdinom je tu možnosť budovať svoje vlastné pevnosti, v nich bude možné vlastnoručne navrhnúť všetko od opevnenia a zbraní až po vybavenie jednotlivých miestností.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

playstation5, playstation4, jarnezlavy, springsale
valak, figúrky, horor
hobit, bilbobublik, bilbobaggins, hobbit, fajka
heroesofmightandmagic3, stolovka, stolovahra, heroesofmightandmagic, homam
gympl, gymplfilm, vinyl, filmovysoundtrack, soundtrack
spiderman2, marvelsspiderman2, funkopop, popfigurky