Infamous - BAZAR
PS3

8,09
Nákupom získate 0,32 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 16 rokov
Štítky: FPS, Sci-Fi
Typ hry: Hra pre jedného hráča
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 20925
  • Nepoužitá bazarová hra, vybalená z folie.

    V hre môžete vyliezť na úplne každú budovu, lampu, či vežu.; Živé a sebestačné mesto plné ľudí, odrážajúcich obyčajnú náladu vo svojom chovaní.; Hlavný hrdina Cole bude mať svoj domov, kamkoľvek sa vráti, ale ani tu nebude mať istotu, že je úplne v bezpečí.; Tri hlavné skupiny nadprirodzených schopností: čisto útočné (dva druhy bleskov), elektrokinetické vrátane granátov a potom heroické, ktorými bude možné uzdravovať zranených alebo zatýkať zločincov.; Kvôli vyváženiu dobra a zla vždy možnosť výberu, či chcete protivníka len paralyzovať či omráčiť, alebo úplne zabiť.; Mesto je z veľkej časti zničiteľné, ale predovšetkým plné drôtov, generátorov a elektrární, s ktorými bude elektrizovaný hl. hrdina môcť vyvádzať divy.; Chovanie náhodných okoloidúcich je ovplyvnené udalosťami v ich bezprostrednom okolí.; Vďaka obratným pohybom, saltám dozadu a dokonca i náznakom behania po stenách si hrdina ľahko poradí i s nepriateľmi, vyzbrojenými samopalmi či pištoľami.; Extrémne silné výbuchy doprevádza krátke spomalenie v bullet-time efekte.

    Akčná záležitosť v ktorej prevezmeme úlohu obyčajného chlapíka Dylana Colea. Ten bol jedného dňa vyslaný, aby doručil zásielku na predmestie Empire City, lenže počas konania práce je mesto zasiahnuté ničivou explóziou, ktorej následky prežije Cole len zázrakom. Mesto sa zmení v zónu chaosu a práve v tento moment Cole zistí, že má nadprirodzené schopnosti. Takýmto spôsobom obdarený bude stáť na hrane rozhodnutia, či pomôcť Empire City od sebazničenia, alebo tomu všetkému dostupnými prostriedkami zabrániť.

    Dylan netuší, ako prišiel ku svojím nadprirodzeným schopnostiam. Zrazu vie behať po stenách domov, skákať cez strechy i sa schovávať vo výklenkoch okien. Jeho schopnosti sa budú behom hry zlepšovať a naberať agresívnejšieho rázu. Prečo to všetko? Pretože s výbuchom sa do mesta dostala i zradná epidémia, kvôli ktorej musí vláda na metropolu vrhnúť karanténu. To pochopiteľne vyvolá všeobecnú paniku, vzniknú nové pouličné gangy atď.

    Dylan po celú dobu nebude môcť používať žiadne strelné zbrane, pretože by ich svojou nadprirodzenou silou zničil. Bojovanie teda prebehne nablízko. V jednej situácii Dylan so svojím priateľom Zekom budú musieť zlikvidovať niekoľko strážnych. Buď využijú prostredie a s pomocou neďalekých generátorov elektriny naštartujú rad explózií, alebo sa jednoducho spoľahnú na hrubú silu a nepriateľov jedného po druhom zhodia z mosta.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel