LEGO Dimensions (Starter Pack)
PS3

62,99
Nákupom získate 1,89 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 7 rokov
Merchandise: Figúrka
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 25585
  • V rôznych LEGO svetoch sa náhle objaví tajomný a mocný vír, ktorý vsaje postavy zo sveta DC Comics, Lord of the Rings a The LEGO Movie. Aby zachránili svojich priateľov, Batman, Gandalf a Wyldstyle statočne skočia do víru a ocitnú sa v boji o záchranu celého LEGO pokolenia.

    Vydajte sa cez nečakané svety a vytvorte spojenie s nepravdepodobnými spojencami v snahe poraziť zlého lorda Vortecha. Zahrajte si s rôznymi mini figúrkami z rôznych svetov v jednej LEGO videohre a používajte navzájom ich vozidlá a vybavenie spôsobom, ktorý doposiaľ nebol možný. LEGO Bad Cop jazdiaci na stroji času DeLorean ... prečo nie? LEGO Ninjago Majstri Spinjitsu bojujúci po boku Wonder Woman ... áno, prosím! Pripravte sa porušiť pravidlá, pretože jediné pravidlo v hre LEGO Dimensions je, že neexistujú žiadne pravidlá.

    Postavte si svoju mini figúrku hrdinu a pustite sa do hry. Následne postupujte podľa herných inštrukcií a postavte z dielikov LEGO Gateway, ktorý umiestnite na LEGO Toy Pad. LEGO Dimensions (Starter Pack) obsahuje všetko čo potrebujete na začiatok. Postavte základňu a vydajte sa na fantastickú výpravu. Vylepšite si dobrodružstvo zbieraním ďalších mini figúrok, vozidiel, zariadení a nových úrovní nákupom troch rôznych typov rozširujúcich balíčkov. Používajte ľubovoľnú mini figúrku s ľubovoľným vozidlom, alebo vybavením. Hrajte a porušte pravidlá!

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel