TrainFever
PC

8,09
Nákupom získate 0,32 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 19252
  • Náhodne generovaná upraviteľná krajina s realistickými rozmermi; Pokročilá simulácia pasažierov; Dynamicky simulovaný vývoj miest; Procedurálne generované budovy; Žiadna mreža – herný svet teda nie je obmedzený na uhly 90 či 45 stupňov; Vozidlá z viac než 150 ročnej histórie prepravy; Osobná a nákladná preprava; Trofeje a skúsenostné body; Podrobná 3D grafika; Plne nastaviteľné priblíženie

    Minimálne požiadavky

    Windows XP, Vista[32bit], Win 7, Win 8, dvojjadrový procesor, pamäť 2,0GB RAM, grafická karta s 512MB RAM (Nvidia GeForce 8800 / ATI Radeon HD 3850), DVDROM, vyžaduje aktiváciu cez internetovú službu Steam!

    Kategórie

    PC / PC hry / Simulátory

    Train Fever je simulátor železničnej obchodnej hry. Inými slovami ide o moderný Transport Tycoon s procedurálnym obsahom a sofistikovanou simuláciou mesta.

    „Píše sa rok 1850 a čakajú nás skvelé časy! Založte prepravnú spoločnosť a staňte sa jej manažérom. Budujte infraštruktúru v podobe železníc a staníc, nakupujte prepravné vozidla a spravujte trasy. Uspokojujte potreby ľudí a sledujte, ako sa mestá dynamicky vyvíjajú.

    Train Fever beží na engine, ktorý bol vyvinutý špeciálne pre túto hru. Tento engine je veľmi inovatívny a špecializuje sa na procedurálny obsah a simuláciu mesta. Kľúčovým bodom je skutočnosť, že v hre nie je žiadna mriežka, do ktorej by museli herné predmety pasovať, a teda umožňuje značnú slobodu.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel