NHL 16 CZ (Legacy Edition)
PS3

18,90
Nákupom získate 0,15 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 12 rokov
Štítky: Hokej
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 19561
  • Legacy edition predstavuje obnovené vydanie predošlého ročníku hry (NHL 15) s aktualizovanými súpiskami a hernými termínmi NHL

    color>

    EA SPORTS NHL Legacy Edition ponúka najobľúbenejšie režimy a funkcie cenami ovenčeného herného systému, ktorý vznikal pod značkou NHL v priebehu deviatich rokov. Nielen vďaka aktualizovaným súpiskám a verným rozpisom stretnutí ide o perfektnú voľbu pre fanúšikov, ktorí si chcú na konzolách Xbox 360 alebo PlayStation 3 zahrať bezkonkurenčný videoherný hokej.

    Rýchlosť, technika a agresivita hokeja v NHL – Vychutnajte si výbušnosť, energiu a maximálnu rýchlosť najlepších hráčov sveta vďaka technológii precízneho korčuľovania.

    Prekonávajte obrancov pomocou kľučiek bez dotyku puku a na vlastnej koži zažite nevyspytateľnosť zápasov NHL prostredníctvom realistických kolízií, skrumáží pred bránkami a súbojov viacerých hráčov naraz vďaka systému kolíznej fyziky NHL.

    Utiahnite si korčule – Zažite, aké to je byť hráčom NHL, počas vedenia postavy svojho hokejistu v režime Be a Pro od juniorského veku, až do najslávnejšej ligy sveta. Každé vaše rozhodnutie ovplyvní vzťahy s fanúšikmi, spoluhráčmi a vedením klubu a podpíše sa tiež na rozvoji vašich schopností a výkonnostnom raste. Ako náhle zvládnete hru za svojho profíka v režime pre jedného hráča, vyskúšajte Tímovou hru on-line alebo EA SPORTS Hockey League a dajte sa dohromady s priateľmi proti súperom na sieti. A konečne, zahrajte si znovu retro režim NHL 94 Anniversary s parádnymi gólmi, hitmi, tradičnou grafikou a klasickým ovládaním tlačidlami.

    Priveďte svoj tím k sláve – Vybudujte zo svojho tímu dynastiu NHL v režime Be a GM prostredníctvom volieb v drafte nováčikov, výmien a angažovaní nechránených hráčov. Režim Be a GM rozširuje manažérske možnosti umožnením riadiť, hrať a trénovať v spolupráci s priateľmi, alebo proti nim on-line v rámci ligy za účasti až 30 hráčov. A konečne je tu najpopulárnejší herný režim Hockey Ultimate Team, v ktorom jedinom si môžete zostaviť vlastný tím zo svojich obľúbených hráčov a hrať s ním o vaše nesplnené sny. On-line si zmerajte sily s ďalšími tímami, ktoré vytvorili fanúšikovia z celého sveta.

    Kompletné autentické súťaže – Vyberte si ktorúkoľvek z ôsmich líg sveta: NHL,AHL, CHL, Liiga, SHL, DEL, Extraliga a National League. Všetky ligy majú aktualizované súpisky a tiež rozpis zápasov NHL zodpovedá skutočnosti.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Mohlo by sa vám páčiť

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel