Dark Souls II (Black Armour Edition)
PC

34,60
Nákupom získate 0,69 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 16 rokov
Štítky: Fantasy
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 17668
  • Smrť je iba začiatok!
    Pripravte sa na smrť ... opäť. Odvážte sa vstúpiť do sveta intenzívneho hrania v obrovskom svete s novým enginom, ktorý posúva grafiku, zvuk i efekty vpred ako nikdy predtým; Labyrint monštier a bossov - ponorte sa do halucinogénneho prostredia, preplneného novými zvrátenými monštrami a smrtiacimi bossmi, ktorí môžu vzniknúť len v hlavách From Software; Nemilosrdné zahrávanie sa zmyslami - široká škála hrozieb, ktoré útočia na ľudské zmysly a fóbie-sluchové halucinácie, závraty, strach z výšok a ďalšie; Hlbšie a temnejšie možnosti prispôsobenia postavy umožňujú zvoliť si zbrane a výzbroj presne na mieru; S novým vylepšeným multiplayerom môžete lepšie interaktovať s hráčmi a bojovať s nimi

    Minimálne požiadavky

    Windows Vista[32bit], Win 7, Win 8, dvojjadrový procesor 3,2GHz, pamäť 2,0GB RAM, grafická karta (GeForce 9600GT/RadeonHD 5870), 14,0GB voľno na disku, vyžaduje aktiváciu cez internetovú službu Steam!

    Kategórie

    PC / PC hry / RPG
    Pokračovanie hardcorovej RPG akcie pre veteránov, ktoré prináša viac akcie, viac krvi a viac smrti. Čakajú vás temné kobky, v ktorých sa budete musieť rozhodnúť, či v ľavej ruke ponesiete štít, alebo pochodeň. Nebude však žiadnym prekvapením vyliezť po polhodine v kanalizáciách do obrieho rozľahlého priestranstva, zaliateho slnkom.

    Tiež sa dočkáte oveľa precíznejšej práce s prostredím a úrovňami samotnými, ktoré obmedzia nutnosť vracať sa späť a ponúknu ucelenejší zážitok, než prvý diel. Stále však budete mať pocit dostatočnej voľnosti.

    Súboje budú podstatne strategickejšie, a to nielen vďaka zvýšeniu inteligencie potvor, ale tiež vďaka oveľa širšej palete animácií a pohybov hlavného hrdinu. Štýl z prvého dielu je stále zachovaný a systém súbojov je vo svojom jadre veľmi jednoduchý. Tí z vás, ktorí sa ale bude chcieť dostať za prvý roh, budú musieť premýšľať.

    Dark Souls 2 v zhrnutí prináša plynulé animácie, vylepšený systém boja, rozšírenú škálu postáv, väčšie možnosti prispôsobení, nové zbrane, schopnosti výbavy a vyvážený systém postupu v hre.

    Black Armour Edition obsahuje:

    - Základnú hru Dark Souls 2
    - Kovový obal
    - Soundtrack
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel