Rio
PS3

19,99
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Pre všetkých
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 15304
  • Cez 40 mini hier: Súťažte v mini hrách, ktoré nútia hráčov neustále sa vracať a užívať si viac zábavy; 6 hrateľných postáv: Zahrajte si za svoju obľúbenú postavu: Blua, Jewel, Pedra, Nica, Raphaela a Evu; 5 jedinečných režimov: Zahrajte si mini hry podľa vlastného výberu a spôsobom, akým chcete (príbeh, párty, karneval, karnevalové kolo a vencové slávnosti); Neobmedzený prístup do režimu viacerých hráčov: V akejkoľvek fáze môžete vyzvať svojich priateľov (až štyroch hráčov), aby sa zapojili do hry; Zopakujte si svoje obľúbené chvíle: cesta dažďovým pralesom, pláž Copacabana, ulice Ria a ďalšie
    Humorná párty hra podľa rovnomenného celovečerného filmu, ktorý rozpráva príbeh o Bluovi, vzácnom skrotenom vtákovi, ktorý cestuje do exotickej krajiny Rio. V tejto hre pre viacerých hráčov sa Blu vydáva na životné dobrodružstvo za sprievodu svojho samičieho protikladu s menom Jewel a húfom uštipačných mestských vtákov.

    Blu so svojimi priateľmi putuje Riom, snaží sa vyhýbať futbalovým loptám, zbiera tropické ovocie a plachtí nad plážami. Zúčastní sa zábavných hier a nakoniec predvedie víťazný tanec a pretancuje sa až k prvému miestu na karnevalovej slávnosti. Aj keď hlavnou postavou je Blu, účastníci sa môžu v tomto titule pre viacerých hráčov ujať úlohy i ostatných predstaviteľov z filmu.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel