Pikmin
WII

38,99
Nákupom získate 0,39 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Pre všetkých
Štítky: Logické
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 14208
  • Čo môže vesmírny cestovateľ robiť bez svojej vesmírnej lodi? Nepanikárte, ale v priebehu týchto epických výprav musíte nájsť všetky časti spoľahlivého plavidla. Kvôli zrážke s meteorom je vaše loď rozbitá na kúsky, ktoré sú rozptýlené po celej cudzej planete. Teraz vašou jedinou ochranou pred smrtiacou atmosférou a veľa nepriateľov je váš skafander. Navyše budete musieť chrániť aj malé bytosti Pikminy, miestnu formu života, ktorá sa vyvíja v lístky, púčiky a kvetiny.

    Pikmin pro Wii je prvá hra série klasických Nintendo hier, ktoré sú prepracovávané tak, aby využili unikátne možnosti ovládania Wii – NEW PLAY CONTROL. Tato hra prináša prvý diel série Pikmin s ovládaním uspôsobeným pre Wii Remote.

    Tato bizarná hra v štýle „život-pod-mikroskopom“ prináša vďaka zmiešaniu štýlov real-time stratégie, adventúry a puzzle hier tak unikátnu zážitok, ako len málo hier pred ňou. Vďaka využitiu grafických možností GameCube tak na vašich obrazovkách ožije prepracovaný mikroskopický fantasy svet. Hráči ovládajú kapitána Olimara, roztomilého malého astronauta, ktorý havaroval na planete, obývanej ešte roztomilejšími malými rastlinkami, ktoré sú známe pod menom Pikmin. Olimar môže tieto stvorenia viesť v štýlu real-time stratégie, priraďovať im úlohy, nechať ich útočiť na nepriateľov a ťažiť suroviny. Najdôležitejšou Olimarovou úlohou je opraviť vesmírny koráb, na čo má presne 30 dní.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

hobit, bilbobublik, bilbobaggins, hobbit, fajka
heroesofmightandmagic3, stolovka, stolovahra, heroesofmightandmagic, homam
gympl, gymplfilm, vinyl, filmovysoundtrack, soundtrack
spiderman2, marvelsspiderman2, funkopop, popfigurky
kingdomcomedeliverance, kcd, warhorsestudios, warhorse, českéhry
fallout, falloutseries, falloutanthology