Puppeteer
PS3

21,99
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 12 rokov
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 17749
  • Puppeteer znamená v preklade bábkar a práve tým sa hráč stáva. V moci máte totiž malú bábku chlapca, ktorého zlý medveď zavrel v temnom hrade. Jedinou možnosťou, ako z tohto miesta utiecť, je nájsť čarovné nožnice Calibrus.

    Celá hra sa nesie v rozprávkovom duchu. Postavy sú jasne čierno-biele, aby bolo ľahké rozpoznať, kto je zlý a kto dobrý; dialógy sú veršované a grafický štýl podobne roztomilý, ako v LittleBigPlanet. Z toho je jasné, že hra mieri predovšetkým na deti a ich rodičov.

    Vedľa publika so sebou divadlo celkovo logicky nesie i fixnú kameru. Teda kameru, ktorá sa vôbec nehýbe; jednoducho stále sledujete jednu scénu, na ktorej sa akurát mení pozadie a kulisy. So zmenou kulís, ktorá príde zhruba každých päť minút, sa väčšinou zmeny i štýl hry.

    Bábková postavička z príbehových dôvodov nemá svoju originálnu hlavu, a tak musí hľadať náhrady. Práve hláv je v hre rovnako ako scén, veľké množstvo. Každá má navyše svoju špecifickú funkciu a vzhľad. V prípade, že si na ramená nasadíte pavúka, môžete pri pavučine privolať matku pavúčicu, a tá vás posunie do bonusového levelu. Hlavy zároveň reprezentujú hráčove životy, pričom platí obľúbené trojsekundové pravidlo. Keď sa tak dostanete do úzkych a stratíte hlavu/život, môžete ju do 3 sekúnd zdvihnúť a ste zachránení.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel