The Movies Premiere Edition
PC

(2x)
8,09
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Štítky: Tycoon
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 11790
  • Zberateľská edícia obsahuje okrem hry samotnej ešte soundtrack (20 skladieb), 10 exkluzívnych kostýmov pre vašich hercov, tipy a triky pre tvorbu filmov, trailery a špeciálne artworky.
    Staňte sa legendou, alebo filmovým magnátom – Založte si vlastné štúdio a riaďte ho v príbehovom móde od raných dní kinematografie až po súčasnosť až do vzdialenej budúcnosti. Starajte sa o zdroje, investujte do výskumu a buďte vždy o krok pred konkurenciou, aby boli vaše výnosy z návštevnosti čo najvyššie.; Tvorte vlastné filmy – V príbehovom móde točte filmy, ktoré oslovia široké masy, vo voľnom móde využite príležitosti skočiť priamo do ľubovoľného obdobia a vytvoriť taký snímok, ktorý bude čisto podľa vašich predstáv, bez ohľadu na názory ostatných.; Riaďte osudy svojich hercov a zamestnancov – Vyhadzujte a najímajte, z neznámych hercov urobte slávne filmové hviezdy a majte voľnosť pri voľbe scenára i pri obsahu svojich snímkou.; Hrajte znovu a znovu – Viac než 30 hodín herného času, tisícky filmových postáv a neobmedzené množstvo kombinácií rôznych prvkov, ako je trebárs násilie, romantika a realita – to všetko je namiešané podľa aktuálneho vkusu a očakávania divákov.; Ukážte svetu svoj talent – Vystavujte svoje filmy na internete, aby si ich mohli pozrieť i ostatný, alebo ich priamo zašlite e-mailom svojím známym.

    Minimálne požiadavky

    Windows 98, 2000, ME, XP, procesor 800MHz, pamäť 256MB RAM, 2,4GB voľno na disku, DVDROM, grafická karta Ati Radeon 7000 a vyššia alebo nVidia GeForce 3 a vyššia

    Kategórie

    PC / PC hry / Stratégie
    Predstavte si, že by ste mohli natočiť taký film, aký si len želáte. Predstavte si, že by ste mohli zobrať na ulici ľubovoľného človeka a urobiť z neho hviezdu filmového neba. Predstavte si, že by ste riadili celé filmové štúdio a bojovali s ostatnými o to, kto vytvorí najväčšiu sériu trhákov. Predstavte si, že by ste sa mohli riadiť len svojím vlastným úsudkom a rozhodovali o tom, či svoj úspech založíte na výpravných akčných snímkach, alebo záplave nízkorozpočtových béčkových filmov.
    Budete sa len z diaľky prizerať, ako sa vaše filmy natáčajú, alebo sa priamo chopíte réžie? Rozhodnete sa inovovať zariadenie a investujete do ozvučenia, farby a priestorového zvuku skôr ako vaši konkurenti, alebo necháte iné štúdiá, aby výskum platili zo svojho a naskočíte do rozbehnutého vlaku až vo chvíli, kedy získa technológia na popularite?

    V The Movies ožívajú vecí, ktoré ste čítali alebo počuli o Hollywoodu – počínajúc aférami a problémami s alkoholom rôznych hviezd, ako skupina geniálnych filmárov pripravuje hit roku, ktorý bude trhať rekordy v návštevnosti.
    Filmový magnát, hľadač talentov alebo režisér. Môžte byť jedným z nich alebo pokojne aj všetkými tromi naraz. To je kúzlo, ktoré so sebou prináša hra The Movies.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (2)

    (Xzone.cz)
    Neoverený nákup
    • Klady jsou:
    • hratelnost,originalitu(žánr),editor,
    • kulisy a efekty
    • Zápory jsou:
    • grafika,náladovost postav,chybí více efektů,

    The Movies je velice nadprůměrná hra.Doporučuji hlavně milovníkům tohoto žánru ale i ostatním hráčům

    (Xzone.cz)
    Neoverený nákup
    • + grafika
    • + moznost natoceni vlastniho filmu
    • + originalita
    • - nadseni rychle prechazi ve stereotyp
    • - herci maji prilis mnoho potreb (nekdy vam prijde, ze spis nez ze tocite filmy se starate o pandulaky jak v the sims)

    starate se o chod vlastniho filmoveho studia od stavby budov, najimani zamestnancu az po nataceni filmu. to jak bude vas film vypadat a to jestli uspeje ci ne, o tom rozhodujete vy uz v prvopocatku napsanim dobreho scenare, jeho obsazeni a konecnym natacenim. celkem solidni zabava, ale ne na prilis dlouhou dobu. i presto dobra strategie.

    Celkové hodnotenie vypočítavame z overených aj neoverených hodnotení.
    Overený nákup - zákazník preukázateľne zakúpil produkt u nás v obchode.
    Neoverený nákup - nemôžeme overiť, či zákazník produkt zakúpil.

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel