Disney: Strašpytlík 2: Eso v akci
PC

8,40
Nákupom získate 0,34 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 12 rokov
Jazyk: Český dabingČeský dabing
Kód produktu: 13002
  • Strachopud sa vracia!

    4 nové dynamické svety k preskúmaniu: Pluto, Saturn, Mars a Mesiac.; 4 unikátne herné módy: Eso v úlohe vojaka, Mrňús ako vodič obrneného tanku alebo Kačka ako pilotka kozmickej lode a vznášadla.; 24 rôznych úloh a misií – vzrušujúca jazda na slnečnej sústave s Acom, Mrňúsom a s Kačkou s cieľom zneškodniť nepriateľa.; Rozmanité a zábavné druhy zbraní a pomôcok proti nepriateľov a k navigácií v mimozemskej krajine.; Multiplayer mód pre dvoch hráčov pre úroveň tanku a vesmírnej lode.

    Minimálne požiadavky

    Windows XP, procesor 1,4GHz, pamäť 256MB RAM, grafická karta s 128MB RAM, 2,5GB voľno na disku, DVDROM, Táto hra nepodporuje integrované (t.j. vstavané na základnej doske) grafické karty vrátanie notebookov a karet rady GeForce 4MX.

    Tento krát ale nie v podobe malého kuriatka, ale už v úlohe super hrdinu Esa. Chýbať nebude ani jeho skupina priateľov (Mrňús, Kačka a Rybíz), ktorý sú starší a vizuálne značne vylepšení od pôvodných „hrdinov“.

    Rovnako ako v prvom diele, i tu sa stretnete so zlomyseľnou Bliznou a jej zlovestnou spoločnicou, husou Goosey, ktorá kuje nástrahy a chce prevziať vládu nad planétou Zem.

    Za svoju výraznú premenu vďačia všetky postavy forme stvárnenia príbehu PC hry – film vo filme, keď Strachopud i zo svojou skupinou hraje najnovšie počítačové hry na motíve jeho príbehu a v nej sa práve objavia dospelejšie a dobre vyzerajúci hrdinovia.

    Postavte sa proti zlým nepriateľským robotom a vesmírnym strojom v množstve levelov napriek slnečnej sústave a bojujte so svojimi nepriateľmi v jednom zo štyroch rozdielnych herných módov: Ace v úlohe vojaka, Mrňús ako vodič obrneného tanku alebo Kačka ako pilotka kozmickej lode a vznášadla.

    Pôvodný Strachopud a jeho priatelia, ktoré poznáte z filmu, prebiehajú herní príbeh formou krátkych video sekvencií. Strachopud totiž získal najnovšiu počítačovú hru s hlavným hrdinom Esom – so svojim starším "ja", a pozval svojich priateľov, aby si s nim hru zahrali.

    Dej hry je trochu sci-fi film z päťdesiatich rokov a je hlavne inšpirovaný svetom Esa z pôvodného filmu Strachopud.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel