Starhawk
PS3

8,09
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 16 rokov
Štítky: FPS, Multiplayer
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 15435
  • Starhawk poteší hráča predovšetkým plnohodnotnou singleplayerovou kampaňou, ktorá v pôvodnom titule Warhawk chýbala. Vracia sa samozrejme i multiplayer, ktorý urobil značke dobré meno.

    Vžijeme sa do role Emmetta Gravesa, baníka dolujúceho minerál nazývaný Rift na okraji známeho vesmíru. Vzácne účinky tohto minerálu ho však premenili na superbijca. Nepriateľom budú mutanti. Kedysi ľudia, na ktorých bohužiaľ Rift zareagoval trochu inak a tí tak nedobrovoľne podstúpili menšiu plastiku. Graves má však okrem prežitia na srdci i hľadanie svojho strateného brata, ktorý je vodcom zmutovanej rasy Outcast.

    Z jednotlivých úrovní hry dostanete pocit divokého západu vo vesmíre. Úrovne sú obrovské, rozľahlé a navrhnuté špecificky pre prispôsobivé hrania s AI, ktorá reaguje na počínanie hráča a neustále mení stratégiu. Hrateľnosť ale trochu odbočuje k RTS žánru, predovšetkým vďaka vychytávke nazývanej „Build and Battle". Ako hráči zabíjajú nepriateľov a bojujú o život, zbierajú zdroje, ktoré môžu pre zmenu utrácať za rôzne "stavby", ktoré vám zhodia z obežnej dráhy. To zahŕňa rôzne steny, oceľové vráta, pristávaciu dráhu, či automatické palné veže. Všetko ale môže samozrejme byť zničené.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel