Stranglehold
PS3

19,99
Nákupom získate 0,60 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 18 rokov
Štítky: TPS
Kód produktu: 12546
  • Hlavným hrdinom hry je, rovnako ako v trháku Hard Boiled, inšpektor Tequila, ktorému v hre prepožičal hlas, podobu i všetky pohyby známy herec Chow Yun-Fat (rovnako ako vo filme). Príbeh tento krát zavedie inšpektora Tequilu do Chicaga a Hong-Kongu, čo sú dve hlavné herné miesta, ktoré vďaka použitej Unreal 3 Enginme technológií a fyzikálnemu enginmu Havok ponúka nevídanú mieru interakcie, hlavne čo sa možnosti deštrukcie týka.

    Zničiť ide proste úplne všetko, respektíve ktorýkoľvek objekt v mieste, čo je základom celej vizuálnej show, ktorú hra predvádza. Vizuálna atraktivita hry však nemá na svedomí len detailnú grafiku, interaktívne herné prostredie ale i množstvo efektov. John Woo, ktorý sa na vývoji hry podieľal hneď v niekoľkých oblastiach (scenár, choreografia, kamera).

    Skôr než hra pripomína dielo filmu s nepretržitou akciou, kde hlavní hrdina bez prerušenia vyprázdňuje zásobníky do nepriateľa a popritom sa húpa na lustre, využíva pohybujúce sa objekty, skáče do priestorov, predvádza kotúle, alebo trebárs využíva zábradlie.

    Čo sa samotného príbehu týka, ide o obvyklú o morálnu dilemu drsného policajta s krehkou dušou. Ruská mafia mu v Chicagu unesie exmanželku. Tequila bude nútený vynaložiť obrovské úsilie na záchranu a zároveň si dávať pozor, aby pritom neprekročil hranice zákona.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel