Tour de France 2014 [Promo]
PS4

29,99
Nákupom získate 0,90 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Pre všetkých
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 21052
  • Zúčastnite sa výnimočnej Tour de France 2014 a súťažte o žlté tričko!; Pretekajte v adrenalínových etapách, v ktorých vyzvite tých najväčších šampiónov; Realistická hrateľnosť, vďaka ktorej sa vžijete do kože pretekára Le Tour!; Kompletný režim Pro Tour, v ktorom najímate nových pretekárov, aby vyhrali ďalšiu edíciu Le Tour

    Chcete sa vžiť do kože profesionálneho pretekára „Grande Boucle“? Vydajte sa na neuveriteľnú virtuálnu Tour de France 2014 na PlayStation®4, PlayStation®3 a Xbox 360®!

    V hre Tour de France 2014 si zvolíte jedného z oficiálnych tímov, ktoré sa tejto prvotriednej skúšky vytrvalosti zúčastnia a budete súťažiť ako jeden z jazdcov o svätý grál: žlté tričko! Vydajte sa na prieskumný výlet po scenérii, rozhodnite o zložení svojho tímu a vyberte si pretekára, s ktorým preteky zahájite. Potom už vás čakajú tieto epické etapy hry: anglický vidiek, cesta Londýnom okolo významných pamätihodností, dlaždená časť v severnom Francúzsku, ktorej sa všetci pretekári obávajú, kruté horské časti, alebo sólové preteky s časom, ktoré môže rozhodnúť o víťazovi!

    Kontrolujte si energiu počas pretekov, útočte, nastavte tempo pelotónu a kedykoľvek vymeňte pretekára – to všetko podľa svojej vlastnej stratégie. Vydávajte svojim jazdcom rozkazy: predaj štafetu, chráň, odtrhni sa, aby si získal oporu pred posledným stúpaním, dajte rozkaz na šprint svojmu kolegovi, aby vyhral zelené tričko, alebo uzatvárajte spojenectvá so súpermi... v Tour de France 2014 je možné všetko!

    Nové animácie, nové komentáre od komentátorov a športových expertov a tiež vylepšená grafika – vďaka tomu všetkému sa do Tour ponoríte ešte hlbšie. Nová hrateľnosť pri jazde z kopca, prieskum terénu a režim kariéry, kde môžete každý rok do svojho tímu naverbovať nových pretekárov, zaručujú jazdu, ktorá vám v tejto edícii pre rok 2014 vezme dych!

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel