The Elder Scrolls V: Skyrim Legendary Edition
PS3

22,99
Nákupom získate 0,92 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 18 rokov
Štítky: FPS, Fantasy
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 17731
Hra je tiež dostupná pre:  SWITCH
  • Legendary edition obsahuje základnú hru TES V: Skyrim
    s dodatky Dawnguard, Dragonborn a Hearthfire

    Pokračovanie RPG fenoménu, ktoré rozpráva nové dobrodružstvo z fantasy sveta, v ktorom na vás čaká cez sto unikátnych dungeonov po inak bohatej faune a flóre rozsiahleho sveta. V niektorých podzemných kobkách nájdete tiež unikátne rébusy ale predovšetkým boj.

    Skyrim sa odohráva 200 rokov po udalostiach z Oblivionu. Draci sa vracajú do krajiny Skyrim a vaším cieľom je zastaviť dračieho boha, než vás a celú krajinu pohltí prebiehajúca občianska vojna. Počas hrania sa ocitnete v konflikte s obrovským Yettim, s pavúkmi a ďalšími netvormi. Zásadnou novinkou je, že na začiatku hry si nebudete vyberať triedu, a že získaním každého skillu sa vám má zlepšovať celková úroveň postavy.

    Dawnguard
    Rozšírenie pre hru The Elder Scrolls V: Skyrim, v ktorom budete čeliť návratu upírieho lorda Harkona, ktorý sa vracia medzi živých. Pokiaľ sa k Harkonovi pridáte, čo vám hra umožní, vašim cieľom bude zatieniť slnko a nastoliť vo svete vek tmy. V opačnom prípade narukujete do organizácie Dawnguard, ktorá sa špecializuje na lov upírov.

    Datadisk ponúka to a veľa ďalšieho. Každá strana má iné zázemie a unikátny obsah. Upírí lordi a vlkolaci budú mať vlastný perkový strom. Upírí lordi budú svoju podobu môcť ľubovoľne opúšťať a meniť sa na niečo iné - desivejšie. Z legendárnych drakov sa stanú len beštie na vysokej úrovni a okrem nich v Dawnguard stretnete ešte gargoyly, smrtiace psy alebo ozbrojených trollov.

    Dragonborn
    Rozšírenie pre hru "The Elder Scrolls V: Skyrim", ktoré vám umožní lietať na drakoch na severskom ostrove Solstheim, teda na rovnakom mieste, kde sa odohrávala expanzia Bloodmoon pre "The Elder Scrolls III: Morrowind". Leží na hraniciach medzi Morrowindom a Nordom, vlastne Skyrimom.

    Hearthfire
    Tretie rozšírenie umožňuje hráčom kúpiť si pozemok a zriadiť svoju vlastnú usadlosť. Teplo domova poznáte už postavením jednoduchej chatrče, je možné ale tiež doslova naplniť príslovie "môj dom, môj hrad" a vybudovať rozsiahle panstvo so stajňami, zbrojnicou či alchymistickým laboratóriom.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel