Tom Clancys Splinter Cell: Blacklist CZ (Upper Echelon Edition)
PS3

15,70
Nákupom získate 0,13 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 18 rokov
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 20878
  • Špeciálna edícia "Upper Echelon" obsahuje balíček rozšírení - bonusovú mapu "Dead Coast" a prémiové predmety: zlaté okuliare a oblek Upper Echelon
    Sam sa vracia so svojou taktickou vestou a okuliarmi a je ešte viac smrtiaci, ako kedykoľvek predtým. Je jediným tajným agentom s oprávnením pracovať nad rámec zákona. K vypočúvaniu nepriateľov používa nemilosrdné techniky, ktoré mu pomôžu dostať sa k informáciám potrebným pre zastavenie budúceho útoku Blacklistu.

    Hráči sa môžu tešiť na vylepšené základné prvky značky, vrátane upravených klasických zbraní. Pri infiltráciu teroristických buniek budete používať nové zariadenia, napríklad vylepšenú káblovú kameru a maličkú sondu s tromi rotormi. Táto hračka umožňuje Samovi sledovať priestor pred sebou, označovať nepriateľov a odlákať ich pozornosť. Sonda tiež vie vybuchnúť silou trieštivého granátu. Splinter Cell Blacklist tiež prinesie staré známe, napríklad elektrický paralyzátor. V boji zblízka potom môžete využívať brutálny bojový nôž Karambit.

    S mandátom od samotného prezidenta Sam buduje úplne novú jednotku Echelon. Jeho tím, jeho spôsoby. Technickou manažérkou operácií je Anna "Grim" Grimsdottirová, agent CIA Isaac Briggs sa stará o palebnú silu a podporný tím potom uzatvára hacker Charlie Cole. Fourth Echelon je úplne mobilný operačný jednotkou s neobmedzenými zdrojmi a najmodernejšou technológiou na palube prestavaného neviditeľného civilného lietadla s názvom Paladin.

    Sam a jeho tím udržujú krok s teroristickými hrozbami v reálnom čase vďaka strategickému rozhraniu misie. Toto rozhranie umožňuje tímu prijímať dáta o cieľoch misie a byť neustále v pohybe. Hráči získajú za dokončovania misií a plnenie úloh peniaze, ktoré potom môžu minúť na palube Paladina k nákupu a na vylepšovanie zbraní a predmetov.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel