Tour de France 2013
PS3

37,80
Nákupom získate 0,76 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Pre všetkých
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 17832
  • Vyberte si jeden z oficiálnych tímov z profesionálneho okruhu a prežite s ním skvelú sezónu 2013, ktorá vrcholí jubilejnou 100. Tour de France! Tak, ako vedúci skutočného športového tímu môžete riadiť a plánovať každý krok svojich zverencov: uzatvárať partnerstvá so sponzormi, spravovať zmluvy svojich jazdcov, trénovať ich a nakupovať im vybavenie. Čaká vás naozajstný závod s časom, ktorý otestuje vaše taktické schopnosti až na maximum.

    Pro CyclingManager – Tour de France 2013 je nabitý množstvom nových funkcií a vylepšenou hernou mechanikou. Nechýba obľúbený sezónny plánovač, ktorý zahŕňa nielen rozpis tréningov, ale môžete skrz neho riadiť i skupinky cyklistov. Tiež bol plne prepracovaný systém stavu a únavy, rovnako ako mechanika sponzorovania a financií. Môžete si rozvrhnúť, ako čo najlepšie potešiť svojho sponzora, a zvoliť si spôsob rozdeľovania odmien medzi hráčov. Rozhodujte, ktorých zo svojich zverencov zapojíte do akých pretekov, pretože čím väčší váš tím bude, tým to budete mať ťažšie!

    Početné vylepšenia dostali aj preteky samotné. Umelá inteligencia reaguje v horách oveľa reálnejšie a jednotliví jazdci sa od seba líšia podľa toho, či sú „výbušní“, alebo „dieseloví“. Textúry cyklistov sú úplne nové, vyvedené vo vysokom rozlíšení s množstvom nových animácií. Prostredie je tiež živšie a je podfarbené novými scenériami a rôznymi význačnými bodmi, ako je napríklad Mont St. Michel či nový finiš na Champs-Elysées.

    Tiež sa vracia obľúbený režim „armády“ pre viacerých hráčov, a navyše obohatený o režimy „preteky“ a „trať“. V „armáde“ si môžete pomocou systému kariet vytvoriť tím svojich snov, v intenzívnych pretekoch porážať iné cyklistické esá a stúpať na rebríčkoch tých najlepších.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel