ShellShock: Nam 67
PC

8,09
Nákupom získate 0,32 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 18 rokov
Štítky: TPS
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 11014
  • Zabudnite na medaile a slávu, jednoducho prežite!
    Najvernejšie stvárnenie Vietnamskej vojny, bez akejkoľvek cenzúry; Tuhé boje - musíte sa prebojovať množstvom rôznorodých misií od rozsiahlych bitiek s NVA pre tajnú misiu pri ktorej máte za úlohu zastreliť Vietnamského generála.; Nekonvenčné zbrane - zhadzovanie napalmu, systémy tunelov, skryté päste.; Vývoj postavy – z úplného zelenáča sa stáva člen špeciálnej jednotky.; Realistické zranenia – vojaci nie sú živí alebo mŕtvi, zranení vojaci budú stále podporovať svojich zdravý kolegov.; Pokročilá AI – poskytuje pravé hráčske napätie, pretože si nikdy nemôžete byť istí že pôjde všetko podľa plánu. Zle zameraná strela, nehody pri ktorých zastrelíte vlastných vojakov...; Autentické zbrane - budete mať prístup nielen k americkým zbraniam, ale tiež k zbraniam Vietkongu a NVA. Navyše môžete privolať vzdušnú podporu s napalmom alebo bojové helikoptéry, ktoré poskytnú krycie streľby.

    Minimálne požiadavky

    Windows 2000, XP, procesor 1000MHz, pamäť 256MB RAM, grafická karta s 32MB RAM, 2,0GB voľno na disku, DVDROM, Grafická karta s podporou T&L. Min. Geforce 3 a vyššia

    Kategórie

    PC / PC hry / Akčné
    Je rok 1967. Boli ste vybraný aby ste bojovali v naj-kontrovážnejšej vojne modernej doby. Ako úplný zelenáč poznáte strach, chaos a vojnu vo Vietname. Od bombardovania dediniek, päste vo Vietkongu po stálu hrozbu neviditeľného protivníka a smrtiaceho útoku. Hrdinské činy a boj za slávou sa rýchlo rozplynú v tvrdej realite: na smrti nie nič hrdinského. Zvládnete svoje prvé ostré nasadenie v boji?
    Musíte sa rýchlo naučiť ako prežiť v džungli a stať sa vynikajúcim vojakom, chyby sa neodpúšťajú. Váš základný tábor jasne vymedzuje najdôležitejší cieľ - neutralizovať hrozby zo strany Vietkongu a Severo-vietnamskej armády. Budete musieť preniknúť hlboko do nepriateľskej Vietnamskej krajiny a ničiť možné nástrahy. Každý krík, každý strom môže poskytovať úkryt nepriateľa, len maximálna ostražitosť a najnovšie nabité skúsenosti vám pomôžu prežiť.

    ShellShock ponúka skutočný pohľad na vojnu vo Vietname, tvorcovia sľubujú realistické stvárnenie zranenia. Preto je hra určená hráčom starším ako 18 rokov.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel