Keepsake
PC

11,50
Nákupom získate 0,23 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Štítky: Fantasy
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 11703
  • Jednoduchá interakcia.; Detailné grafické spracovanie.; Veľká rozmanitosť úloh a hádaniek.; Profesionálny dabing.; Tajomná atmosféra.; Tutoriál a systém nápovede v troch úrovniach, ktorý vám pomôže v chvíli, kedy neviete ako ďalej pokračovať.

    Minimálne požiadavky

    Windows 2000, NT, XP, procesor 1000MHz, pamäť 256MB RAM, grafická karta s 32MB RAM, 1,4GB voľno na disku, 4x CDROM

    Kategórie

    PC / PC hry / Adventúry
    Klasická third-person point and click fantasy adventúra od týmu Wicked Studio, ktorá si berie to najlepšie z titulov ako je King's Quest, Syberia, Myst, Quest for Glory a ďalších.

    Základom hry je vážny príbeh, ktorého hlavnou postavou je 21 rokov stará dievčina Lýdia, ktorá prichádza na prominentnú akadémiu do Dragonval, kde má prvý rok študovať mágiu. Akadémia aj jej okolie však po príjazdu Lýdie zíva prázdnotou a jediným vodidlom k rozriešeniu celej záhady je darček v podobe bábky klauna, ktorú Lýdia venovala svojmu najbližšiemu priateľovi pred 8 rokmi.

    Lýdia sa samozrejme snaží celú záhadu dajako objasniť, s čím jej pomáhajú vízie, ktoré začne mať pri prieskume opustenej školy. Jediným jej spoločníkom je vlk menom Zak, ktorý je však v skutočnosti drakom a do vlčej podoby ho dostalo nepodarené kúzlo. Okrem objasnenia záhady vyľudnenej školy teda Lýdia musí nájsť spôsob akým Zaka premeniť späť na draka. Zak je tiež jedinou živou bytosťou, s ktorou Lýdia môže behom dobrodružstva komunikovať. Inak sa pohybuje v opustených lokalitách a rieši problémy rôzneho radu vrátane klasických first-person puzzlov ako i Myst.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

valak, figúrky, horor
hobit, bilbobublik, bilbobaggins, hobbit, fajka
heroesofmightandmagic3, stolovka, stolovahra, heroesofmightandmagic, homam
gympl, gymplfilm, vinyl, filmovysoundtrack, soundtrack
spiderman2, marvelsspiderman2, funkopop, popfigurky
kingdomcomedeliverance, kcd, warhorsestudios, warhorse, českéhry