Ace Combat 7: Skies Unknown
PS4

27,30
Nákupom získate 0,55 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 12 rokov
Štítky: Lietadla
Typ hry: Hra pre jedného hráča, Hra pre viacerých hráčov, Online multiplayer
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 27985
  • Usaďte sa do kokpitu najmodernejších vojnových lietadiel, ktoré boli kedy vyvinuté. Ace Combat 7: Skies Unknown prináša divoké vzdušné súboje vo fotorealistickej grafike. Pocit a autenticita lietania sú intenzívne a úžasný príbeh len podčiarkuje tempo hry. Na PlayStationu 4 využíva hra PlayStation VR a vy tak môžete byť ešte viac pohltení nádhernou vizuálnou stránkou siedmeho dielu populárnej série.

    REALISTICKÝ POHYB
    Staňte sa špičkovým pilotom a vzneste sa do fotorealistických nebies s kompletným 360 ° pohybom a zostreľujte nepriateľské lietadlá. Užite si vzrušenie zo súbojov v realistických príbehoch, kedy letecké súboje nikdy nevyzerali ani nepôsobili lepšie!

    LETECKÉ ESÁ
    Project Aces pojíma tento diel série ako revolúciu nebies, ktorá ponúka zážitok tak podmanivý, že si budete pripadať ako pilot skutočného lietadla! Na vaše lietadlo aj rozhranie majú vplyv počasie a prostredie, čo pridáva na pocite extrémnej realistickosti, ktorú ste ešte v žiadnej leteckej bojovej hre nezažili. Hra Ace Combat 7: Skies Unknown ponúkne fascinujúci arzenál ultramoderných super zbraní a vybavenia.

    DYNAMICKÉ POČASIE A REÁLNOSŤ
    Staňte sa svedkami nečakaných zmien počasia počas letu a snažte sa bojovať proti environmentálnym podmienkam a získajte tak výhodu nad protivníkmi. Nechajte sa úplne pohltiť vťahujúcou hrateľnosťou misií navrhnutých exkluzívne pre virtuálnu realitu PlayStation VR (funguje vo verzii PlayStation 4). Užite si alternatívny svet Strangereal, ktorý ponúkne nevšedné prostredie a nové technológie.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

playstation5, sutaz, jarnyfestival, nerdales, ps5
Instagram
harleen, komiksypocesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla, hernymerch, , figurky
riseoftheronin, darcek, odznacik, riseoftheroninps5, ronin
Animeshow24, comissalon, Xzonelive, Xzonesk, karticky, Bratislava, vidimesanazivo, hernymerch, festial, AS24