Air Conflicts: Pacific Carriers
PS4

26,20
Nákupom získate 0,79 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 16 rokov
Štítky: Lietadla
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 23833
  • Prežite silný príbeh – Staňte sa svedkom dobrodružstiev admirála Lucasa Starka a Hideakiho Hašimota, kapitánov lietadlových lodí v Tichom oceáne počas II. svetovej vojny; Bráňte svoju loď – Ujmite sa kontroly lodných veží v režime Preživší; Usaďte sa v strážnej veži – Hľadajte nepriateľov a objavujte nové misie; Ovládajte celé letky – Miesto toho, aby ste ovládali len jedno lietadlo, môžete v príslušnej misii ovládať všetky lietadlá v eskadre; Náročná hrateľnosť – Každé lietadlo je možné vybaviť len určitým množstvom munície, takže sa medzi jednotlivými lietadlami v eskadre musíte takticky prepínať; Vyberte si zbraň – Hra obsahuje celkovo 3 lietadlové lode, 22 bitevných lodí a 13 lietadiel.

    Air Conflicts: Pacific Carriers je historickým arkádovým leteckým simulátorom zasadeným do II. svetovej vojny. Sadnite do kokpitu a zažite intenzívne letecké súboje z pohľadu oboch strán konfliktu. Ujmite sa úlohy Lucasa Starka, odvážneho vlasteneckého admirála z amerického námorníctva, ktorý bojuje za ideály svojej krajiny vo vojne, ktorá ho navždy zmení. Tento konflikt budete môcť prežiť i z druhej strany v japonskej kampani, v ktorej vystupuje Hideaki Hašimoto, odhodlaný japonský admirál, ktorý túži si podmaniť Pacifik a zaistiť slávu svätému cisárovi Japonska i sebe samému.

    Na začiatku sa ocitnete v úlohe veliteľa lietadlovej lode v Pacifiku a ujmete sa kontroly nad celou eskadrou lietadiel. Budete sa medzi nimi takticky prepínať, starať sa o množstvo munície a dobývať nebo i more na takých miestach, ako napríklad Pearl Harbour, Midway či ostrov Wake. Zapojte sa do hlbokej kampane pre jedného hráča, alebo sa stretnite s kamarátmi v napínavom súťažnom režime pre viacerých hráčov.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Mohlo by sa vám páčiť

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel