Aven Colony
PS4

16,80
Nákupom získate 0,17 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Pre všetkých
Štítky: Sci-Fi
Typ hry: Hra pre jedného hráča, Hra pre viacerých hráčov, Online multiplayer
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 26872
  • Objavte Aven Prime - cudziu planétu, púští, tundier a džunglí, vzdialenú svetelné roky ďaleko od Zeme. Aven Colony vás dosadí do čela prvej ľudskej kolonizačnej misie mimo slnečnú sústavu. Rozvíjajte svoje malé kolónie na obrovské mesta a postavte sa nástrahám nového sveta.



    KOLONIZÁCIE

    Postavte nový domov pre ľudstvo na planéte s atmosférou s nízkym obsahom kyslíka, extrémnymi búrkami, či už elektrickými, piesočnými či ľadovými a smrteľnými plynmi vody prúdiacej na povrch planéty. Dni na Aven Prime sú tak dlhé, že majú svoje obdobie. Postupne preskúmate rôzne podnebie - od mokradí, cez púšte až po arktické pláne.

    Aven Colony (PS4)

    MIESTNA FAUNA A SPRÁVA
    Mimozemský svet je obývaný mnohými formami života. Náhodne menujme obrie piesočné červy alebo zákernú nákazu zvanú "The Creep". Ako guvernér novej kolónie si musíte občas vziať nadčas, aby ste kolonistom pomohol so všetkými týmito problémami. K tomu slúži mnoho náhľadov, ktoré ukazujú, ako sa ľuďom na novej planéte darí, či majú dostatok jedla, či bujnie kriminalita alebo chýbajú nejaké zdroje.

    Aven Colony (PS4)

    OBJAVTE MINULOSŤ A NAPÍŠTE BUDÚCNOSŤ
    Svet Aven Prime ukrýva mnohé záhady. V kampani pre jedného hráča postupne v príbehu odkrývate rôzne starodávne tajomstvá. Vďaka konštrukčným dronom môžete postaviť niekoľko tuctov stavieb, v ktorých môžu prebývať kolonisti. Postupne zakladáte obchodné trasy, prijímate ďalších prisťahovalcov a vylepšujete už existujúce štruktúry. Píšete tak budúcnosť tohto sveta.

    Aven Colony (PS4)

    EXPEDÍCIE A PRÍPRAVY
    Vaše elitné tímy prieskumníkov môžete postupne vysielať na misie, pri ktorých budú skúmať ruiny dávno zabudnutej civilizácie, objavovať artefakty, opravovať havarované plavidlá a zachraňovať stratené pioniermi. Hrozbou sú skupinky rebelov, mimozemské nákazy a pozostatky robotích strážcov dávno vymretej civilizácie. Plne funkčný cyklus dňa a noci, spoločne so striedaním jednotlivých období dáva jasne najavo, že hra bude dynamická a premenlivá. Zima na Aven Prime je krutá - na farmách nič nerastie, solárne panely generujú menej elektriny. Preto je potrebné sa na zimu poriadne pripraviť.

    Aven Colony (PS4)

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

kingdomcomedeliverance, kcd, kingdomcomedeliverance2, henryhascometoseeus
fallout, falloutseries, vault, falloutlucy, darkhorse, falloutdarkhorse, AmazonPrimeFallout
playstation5, playstation4, jarnezlavy, springsale
valak, figúrky, horor
hobit, bilbobublik, bilbobaggins, hobbit, fajka
heroesofmightandmagic3, stolovka, stolovahra, heroesofmightandmagic, homam