Borderlands 3 - Super Deluxe Edition
PS4

94,50
Nákupom získate 0,76 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 18 rokov
Štítky: FPS, Sci-Fi, Open-world, Post-apokalyptické, Akčné RPG
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 30247
  • Super Deluxe Edition OBSAHUJE

    - hru Borderlands 3
    - steelbook
    - season Pass (obsahuje 4 DLC obsahujúce nové mise, príbehy a výzvy, Butt Stallion skin, trinket a grenade mód)
    - Neon Cosmetic pack
    - Toy Box Weapin Pack
    - Retro Cosmetic Pack
    - Gearbox Cosmetic Pack
    - XP & loot drop boost módy

    Borderlands 3 - Super Deluxe Edition (PS4)

    Dlho očakávaný tretí diel šialeného post-apo akčného RPG je tu! Milióny zbraní, co-op pre štyroch a všetky obľúbené postavy sa vracajú. Aj Claptrap! Pripravte sa na úplne nové dobrodružstvo naplnené chaosom. Prerazte si cestu skrz nové svety a nepriateľov ako jeden zo štyroch nových Vault Hunters, z ktorých každý prináša prepracované stromy zručností, schopností a možností prispôsobenia. Hrajte na vlastnú päsť alebo so svojimi priateľmi a stretnite sa s šialenými nepriateľmi, zbierajte korisť a chráňte svoj domov pred tou najkrutejšou sektou v celej galaxii.

    NEUVERITEĽNÁ JAZDA
    Zastavte fanatické dvojčatá Calypso Twins zjednocujúce klany banditov v snahe podmaniť si galaxiu. Len vy ich ako Vault Hunter dokážete za využitia svojho arzenálu a verných spojencov zraziť k zemi. Staňte sa jedným zo 4 výnimočných Vault Hunterov, z ktorých každý disponuje unikátnymi schopnosťami a hernými štýlmi, prepracovanými stromami zručností a nespočetným množstvom rôznych prispôsobení. Každý z Vault Hunterov je schopný rozpútať brutálny chaos - ale všetci spoločne sú nezastaviteľní.

    ZAISTIŤ, NABIŤ, ZÍSKAŤ KORISŤ
    Vďaka obrovskému množstvu zbraní a príslušenstva predstavuje každá bitka jedinečnú príležitosť získať novú výbavu. Objavujte nové svety za hranicou Pandory, z ktorých každý prináša unikátne prostredie a nepriateľov. Putujte naprieč nehostinnou púšťou, prebojujte si cestu skrz vojnou zdevastované mesta, dostaňte sa cez bažinaté zátoky poskytujúce smrteľné nebezpečenstvo a oveľa viac!

    RÝCHLA A SÚVISLÁ KOOPERÁCEIA
    Vďaka novému synchronizačnému systému úrovní je miera zážitku prispôsobená každému jednotlivému hráčovi zvlášť. To znamená, že môžete hrať s kýmkoľvek a kedykoľvek online alebo prostredníctvom split-screenu nezávisle na vašej hernej úrovni alebo vašom hernom postupe. Vytvorte tím a postavte sa výzvam a nepriateľom spoločne a užite si tak hru ešte viac.

    NIEČO STARÉ A NIEČO NOVÉ
    Hráči sa môžu tešiť na skutočne bohatú ponuku najrôznejších zbraní. Zabíjajte svojich nepriateľov, získavajte skúsenostné body a rozširujte svoj strom schopností, ktorý je unikátny u každého Vault Huntera.

    BOHATÝ VESMÍR A RADIKÁLNE UMELECKÝ ŠTÝL
    Odhaľujte najrôznejšie záhady, stretnite sa s nezabudnuteľnými postavami a spoznávajte herný lore v obrovskom hernom svete. Zošliapnite plyn až na podlahu a nechajte sa pohltiť frenetickými pretekmi vozidiel. Tradičné renderovacie techniky kombinované s ručne maľovanými textúrami prepožičiavajú hre Borderlands ikonický grafický štýl.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel