Call of Duty: Modern Warfare
PS4

(4x)
26,49 29,99 €

Zľava platí do 31.3.2024 alebo vypredania

Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 18 rokov
Štítky: FPS
Typ hry: Hra pre jedného hráča, Online multiplayer
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 30564
  • Stávky neboli nikdy vyššie! Preberte úlohu členov smrtiacej jednotky Tier One v dobrodružstve, ktoré bude mať vplyv na globálnu rovnováhu síl. Call of Duty: Modern Warfare pohltí fanúšikov neuveriteľne surovým, odvážnym a provokatívnym príbehom, ktorý prináša bezkonkurenčnú intenzitu a mení pohľad na modernú vojnu. Za hrou stojí legendárne štúdio Infinity Ward, ktoré sa rozhodlo vrátiť známe postavy a zamerať sa na kampaň pre jedného hráča.



    BUDÚ TAM AJ DRONY?

    V novej kampani si zažijete, aké to je bojovať spolu so špeciálnymi jednotkami ako z Európy, tak aj z blízkeho východu na bojisku modernej vojny. Príbeh má donútiť hráčov sa zamyslieť nad tým čo vlastne znamená a obnáša vojna v 21. storočí.

    Call of Duty: Modern Warfare (PS4)

    ZLOŽTE SI SVOJU JEDNOTKU

    Call of Duty vás prevedie príbehom aj v online móde. Môžete si zahrať buď klasický multiplayer, alebo sa dať dohromady s kamarátmi a zahrať si niektorú z elitných operácií, ktorá padne na mieru všetkým, od začiatočníkov po ostrieľaných veteránov.

    Call of Duty: Modern Warfare (PS4)

    ROTA BRAVO VPRED
    V online móde tiež nájdete nové možnosti ako bojovať. Chcete nepriateľov prekvapiť v noci? Potom vám rozhodne nesmie chýbať noktovizor a patričný arzenál zbraní, ktorý má teraz viac možností prispôsobenia než kedykoľvek pred tým. Tiež môžete otočiť výsledok celej bitky s klasickými aj úplne novými odmenami za Killstreaky.

    Call of Duty: Modern Warfare (PS4)

  • Pridajte komentár

    Pravidlá komentárov

    Otázky k objednávkam píšte na email xzone@xzone.sk, kde vám môžeme odpovedať rýchlejšie :)

    Ďakujeme, že s ostatnými hráčmi diskutujete slušne. Vulgárne a nevhodné komentáre (napr. Odkazy na iné eshopy, príspevky mimo tému danej hry) sú automaticky mazané.

    Komentáre (0)

  • Recenzia (4)

    (Xzone.cz)
    Overený nákup
    • + kampaň
    • + realičnost alá CoD - feeling původních her
    • Nevím jaký byl multiplayer, ale singl mě chytil hned

    Nehrál jsem mulťák, tak ten nemůžu zhosnotit

    (Xzone.cz)
    Overený nákup
    • + Návrat ke kořenům MW
    • + Staré známe postavy v novém příběhu
    • + Výborný multiplayer
    • + Spoustu nových MP modů
    • - Herní doba kampaně
    • - Matchmaking

    Po několika letech se jedná určitě o nejlepší Call of Duty v rámci série.

    (Xzone.cz)
    Neoverený nákup

    Sice som ju nakoniec kupil nakoniec digitalne v zlave a s bonusom 3000 coinov za ktore som si kupil battle pass (cena za krabicovu verziu je vsade hrozne vysoka), ale musim povedat, ze hra prijemne prekvapila. Singleplayer je krasny, nie su v nom ziadne loading screeny, vyvojari sikovne schovali loading za zaujimave CGI cut sceny, kampan je dost tazka aj na Regular obtiaznost. Trofeje k tejto hre su totalne crazy, skoro nikto ich nesplnil, to sa mi uprimne moc nelubi, ale nevadi. Multiplayer je super, paradoxne mi pride lepsi prave Warzone, ktory je Free to Play, hlavne Plunder mode, kde sa po zomreti respawnete. Problem vo Warzone je nuteny Cross-play s PC. Ak si ho vypnete, furt vyskakuje okno nech si ho zapnete a navyse sa pripojite len na servery s vyssim pingom. Prave niektori PC hraci su bud ocividni cheateri, alebo totalne nadupani magori, takze to kazi zazitok z hry. Na klasicky multiplayer potrebujete PS plus, co mi vseobecne na konzoliach pride strasne smutne, ale co uz, zaplatil som si rocne plus a uz multiplayer hram a je to celkom fajn. Dost chaoticke a plne sniperov, pretoze sniping v tejto hre je uplne primitivny. Hra ma zabavny war mode, ktory je v podstate battlefieldacky conquest aj s vozidlami ( ale samozrejme kopec sniperov ). Negativum mi pride ze moj PS4 pro huci ako keby mal zaradeny 1. stupen na prevodovke a mal plyn zasliapnuty az na podlahu. Ten hluk je hlavne v lobby kde vidite svojho avatara v pohybe a cakate na zaciatok multiplayer matchu. V samotnej hre to paradoxne uz huci menej (tipujem ze menu im vyrabal niekto kto neriesil optimizaciu). Inak hra bezi krasne bez najmensich zasekov. Vo Warzone vie byt skareda, lebo na vzdialenych objektoch preskakuju textury na nizsie rozlisenie, ale to je uz dan za hranie na slabych konzoliach.

    (Xzone.cz)
    Neoverený nákup

    Výborná kampaň, jedna z nejlepších v sérii! Špičková grafika (samozřejmě pro PC verzi), realističnost, efekty, různorodost misí, systém krytí.

    Celkové hodnotenie vypočítavame z overených aj neoverených hodnotení.
    Overený nákup - zákazník preukázateľne zakúpil produkt u nás v obchode.
    Neoverený nákup - nemôžeme overiť, či zákazník produkt zakúpil.

Sledujte nás na instagrame

Instagram
harleen, komiksypocesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla, hernymerch, , figurky
riseoftheronin, darcek, odznacik, riseoftheroninps5, ronin
Animeshow24, comissalon, Xzonelive, Xzonesk, karticky, Bratislava, vidimesanazivo, hernymerch, festial, AS24
futurama, bender, turangaleela, figurky, nibbler, shutupandtakemymoney, youtooz