Disney Infinity 3.0: Star Wars: Starter Pack (Special Edition)
PS4

40,99
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 7 rokov
Merchandise: Figúrka
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 19673
  • Zberateľská špeciálna edícia obsahuje navyše obsah z rozšírenia Star Wars Rise Against the Empire a figúrky: Luke Skywalker, Princess Leia, Boba Fett

    VEĽKOLEPÉ PRÍBEHY – Originálne príbehy, v ktorých hrajú hlavnú úlohu známe postavy.; VYLEPŠENÝ TOY BOX – V novom režime Toy Box bude jednoduchšie vytvárať svoje vlastné úrovne a mini hry a zdielať ich s vašimi priateľmi. Pomocou nového editora môžete vytvárať prostredie podľa svojich predstáv.; HERNÉ MINCE PRE TOY BOX – Nové mince v tvare pyramíd prinášajú štrukturované hry v rámci určitej značky. Pomocou režimu Toy Box si ich budete môcť všetky vytvárať a upravovať podľa svojej chuti a každú z nich si prejsť s niektorou postavičkou z Disney Infinity.; KOMPATIBILITA – Všetky figúrky, hračky a herné mince Disney Infinity a Disney Infinity 2.0 sú kompatibilné s režimom Toy Box v hre Disney Infinity 3.0.

    Disney Infinity 3.0 je interaktívna herná platforma, v ktorej si môžete voľne vytvárať príbehy a prežívať rôzne dobrodružstvá so svojimi obľúbenými postavičkami. Keď umiestnite Disney Infinity 3.0: Play without limits vás čaká epické dobrodružstvo! Vstúpte do herného sveta, ktorý láka k tomu, aby ste si hrali po svojom - či už vás láka prieskum otvoreného sveta v Toy Boxe, alebo príbeh v Play Setoch. Toto balenie obsahuje všetko, čo potrebujete na začiatok a predstavuje teda ideálny štart vašej výpravy do sveta nekonečnej zábavy!

    V Play Sete Star Wars™: Twilight of the Republic sa vydáte na štyri miesta a budete skúmať otvorené svety Tatooine a Coruscant. Budete bojovať s droidmi na Geonosis a zúčastníte sa strhujúceho súboja s bossom na Naboo. Na svojej výprave budete používať Silu™ a ovládnete bojové umenie so svetelným mečom™, zatiaľ čo budete po boku Ahsoku Tana, Anakina Skywalkera, Obi-Wana Kenobiho a Yody bojovať za záchranu Republiky a porážku Separatistov.

    V Play Sete Star Wars™: Rise Against the Empire vás hra zavedie na misie naprieč celou galaxiou s legendárnym jedim Lukom Skywalkerom, vodkyňou povstalcov princeznou Leiou Organou, hrdinským pašerákem Hanom Solom a jeho verným kopilotom Chewbaccom, ktorí chcú poraziť Darth Vadera a premôcť zlú Galaktickú ríšu.

    Do akcie môžete zapojiť i priateľov, a to v rámci lokálnej hry až pre 2 hráčov v rámci Play Setu, alebo až pre 4 hráčov v lokálnej či online hre v režime Toy Box (k tomu je potrebné pripojenie k internetu).

    Disney Infinity 3.0 Star Wars Starter Pack OBSAHUJE:
    - Videoherný software Disney Infinity 3.0
    - Základňu Disney Infinity
    - 5 figúriek Star Wars™: Ahsoka Tano, Anakin Skywalker, Boba Fett, Luke Skywalker, Leia Organa
    - 1 kameň Play Setu Star Wars™ Twilight of the Republic
    - 1 kameň Play Setu Star Wars™ Rise Against the Empire
    - Jedinečný online kľúč, ktorý odomyká online obsah pre Disney Infinity 3.0

    Disney Infinity 3.0 disponuje čiastočnou kompatibilitou s predošlými verziami Disney Infinity - je možné k nej použiť figúrky a power disky z pôvodných edícií. Herné sady (PlaySet) určené pre pôvodné verzie Disney Infinity nie je možné s verziou 3.0 použiť.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel