Cabelas Survival: Shadows of Katmai
X360

19,99
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 16 rokov
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 20549
  • Ocitnete sa tvárou v tvár nemilosrdnej sile prírody! Prekvapivo hlboký príbeh je prešpikovaný výzvami k prežitiu v extrémnych podmienkach. Otestujte si svoje inštinkty pri love zaisťujúcim nevyhnutné jedlo. V snahe dokončiť tajomné poslanie budete musieť čeliť neutíchajúcim výzvam a životu v nehostinnej aljašskej divočine.

    Bohatý príbehový režim - vysoko detailný príbeh o prežití a epické dobrodružstvo sa odohráva priamo pred vašimi očami. Pri hľadaní úkrytu budete musieť prekročiť hornatý terén, husté súvislé lesy i zmrznuté a klzké cesty. Zranenie a izolovanie uprostred nepriateľskej divočiny ste odstrihnutí od všetkých možností na záchranu - a musíte splniť svoje tajomné poslanie.

    Lovec alebo korisť - cestou ste konfrontovaní s niektorými zo svetovo najnebezpečnejších predátorov. Tieto dravé zvieratá sú rovnako hladné ako vy. Lovte pre život a vezmite si to, čo potrebujete od zeme k prežitiu, ale nezabudnite, že ste lovené tiež. Nezostáva než si položiť otázku: kto zostane posledný v tomto boji o prežitie?

    Strieľanie – žiadny titul Cabela by nebol kompletný bez streľby. Čakajú vás náročné bitky proti silným nepriateľom, a priekopnícke prelínania boja z pohľadu prvej a tretej osoby. Môžete si zahrať i s kamarátom vo vzrušujúcej kooperácii, pri ktorej sa budete snažiť odraziť vlny smrtiacich predátorov.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel