F1 2015
PS4

50,40
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Pre všetkých
Štítky: Auta
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 19058
  • ÚPLNE NOVÝ ENGINE HRY – Od začiatku prerobený engine hry, vyladený pre najnovšie PC a konzoly; NAJAKTUÁLNEJŠIA HRA - Hra bude počas sezóny 2015 neustále aktualizovaná; PRETEKAJTE AKO ŠAMPIÓN – Hra sa sústreďuje na pretekanie a je jedno či ste začiatočník hrajúci na gamepade, alebo ostrieľaný pretekár s volantom, nový ovládací model vám dovolí pretekať ako šampión. DOSTAŇTE SA BLIŽŠIE K F1 – Sila nového enginu hry, zvukové efekty a nový štýl prezentácie vás vtiahne do hry; VŠETKY HLAVNÉ UDALOSTI F1 – Honda sa vracia a tvorí alianciu s McLarenom, za ktorý preteká Fernando Alonso. Sebastien Vettel prešiel k Ferrari a medzitým prichádza nová generácia mladých jazdcov, ktorí sa snažia urvať svoje prvé body v šampionáte. V kalendári je i nový okruh v Mexiku, kam sa formule vracia po 20 rokoch; NOVÁ PROFI SEZÓNA – Ultimátna výzva - Dokážete vyhrať sezónu i pri realistickom nastavení?; ONLINE TRÉNING – Zlepšite si svoje schopnosti v online tréningoch spolu s ostatnými hráčmi z celého sveta; BONUSOVÝ OBSAH – V hre nájdete i kompletnú sezónu 2014.

    Ďalší ročník obľúbenej pretekárskej série z okruhov Formuly 1 prinesie okrem aktualizovaných súpisiek a pravidiel po prvýkrát i zabudovanie turbomotorov, ktoré veľmi menia štýl jazdy a prinášajú nový zvuk a zážitok z hry.

    Hra F1 2015 tak prinesie veľmi autentické zážitky - doslova si budete pripadať, ako by ste sedeli priamo v pretekárskom voze Formuly 1. Vylepšení sa dostane i dvom základným módom predstavujúcich scenáre a kariéru. Hra F1 2015 je vyvrcholením 5 rokov vývoja oficiálnych, cenami ovenčených videohier zo sveta pretekov Formuly 1 a poskytne hráčom ten najotvorenejší a najviac reálnejší herný zážitok zo všetkých doposiaľ vydaných dielov. Preto sa pripravte a otvorte si cestu na stupne víťazov!

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel