FIFA 18 CZ
PS4

19,99
Nákupom získate 0,20 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Pre všetkých
Štítky: Futbal, PS4 Pro Enhanced
Typ hry: Hra pre jedného hráča, Hra pre viacerých hráčov, Online multiplayer, Lokální multiplayer
Jazyk: České titulkyČeské titulky, AngličtinaAngličtina, PoľštinaPoľština, MaďarčinaMaďarčina
Kód produktu: 26546
Hra je tiež dostupná pre:  PC
  • Nová FIFA opäť prináša naj realistickejší futbalový zážitok. Tešte sa na autentických futbalistov, tímy aj atmosféru na štadiónoch. Pohyb vďaka technológii Real Player Motion otvorí cestu k dramatickým momentom v pohlcujúcej atmosfére najznámejších štadiónov sveta. A v pokračovaní režime Cesta: Hunterov návrat sa v sprievode mnohých hviezd vydáte na cestu okolo sveta.

    TECHNOLÓGIE REAL PLAYER MOTION
    Úplne nový systém animácií funguje na princípe porovnávania trajektórie pohybu v každom snímku, a FIFA tak môže ponúknuť doteraz najplynulejšú hrateľnosť s rýchlou odozvou ovládania. Nové techniky snímania pohybu a prechody medzi animáciami rozfázované do jednotlivých snímok sú zárukou toho, že hra verne napodobňuje skutočný futbal.

    OSOBNOSTI HRÁČOV
    Šesť nových archetypov futbalistov a nová technológia ich mapovania dá hráčom jedinečnú identitu a jednoznačne ich od seba odlíši. Vôbec prvýkrát v histórii sa skutočné pohyby hráčov, ich telesné proporcie a vlastnosti prejavia v pohybe ich virtuálnych náprotivkov. Ronaldov charakteristický šprint, Sterlingové jedinečné obrátky a Robbenov odlišný pohyb rúk, to všetko a oveľa viac teraz vo FIFA 18 rozpoznáte na prvý pohľad.

    TÍMOVÉ ŠTÝLY
    FIFA 18 obsahuje bohatú škálu známych taktických štýlov hry niekoľkých svetových tímov-umelá inteligencia teraz bude schopná okamžite rozoznať tiki-taku niektorých špičkových európskych mužstiev alebo vysoký presink používaný celkami v Premier League. Úplne zreteľne pocítite zmenu v defenzívnej a útočnej činnosti vždy, keď si zvolíte nový klub, alebo iného protivníka.

    CESTA: HUNTEROV NÁVRAT
    Najpopulárnejšia hra na svete vás vezme na ďalekú cestu za účasti mnohých známych tvárí, medzi ktorými nechýba Cristiano Ronaldo a ďalšie hviezdy európskeho futbalu. Vracia sa totiž Alex Hunter. Po fantastické prvej sezóne v Premier League sa Hunter dostáva do hľadáčika špičkových klubov sveta a premýšľa o možnostiach, ktoré sa mu ponúkajú. Cíti, že je pripravený na ďalší krok, budúcnosť vyzerá žiarivo, o Hunterovi hovorí celý svet ... ale futbalový život nie je vždy fér.

    NOVÝ SPRÁVANIE HRÁČOV
    Vďaka väčšej voľnosti pohybu monitorujú vaši spoluhráči situáciu na ihrisku a reagujú na ňu zodpovedajúcim spôsobom - koordinovane vyráža dopredu, alebo zapĺňajú voľné priestory, aby mohli stále podporovať útok. Nové pozičné uvažovanie zabezpečuje rovnomerné rozmiestnenie tímu na hernej ploche a poskytuje viac príležitostí na čítanie hry v čase a priestore.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Mohlo by sa vám páčiť

Sledujte nás na instagrame

Instagram
harleen, komiksypocesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla, hernymerch, , figurky
riseoftheronin, darcek, odznacik, riseoftheroninps5, ronin
Animeshow24, comissalon, Xzonelive, Xzonesk, karticky, Bratislava, vidimesanazivo, hernymerch, festial, AS24
futurama, bender, turangaleela, figurky, nibbler, shutupandtakemymoney, youtooz