FIFA 20 CZ
PS4

29,40
Nákupom získate 1,18 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Pre všetkých
Štítky: Futbal
Typ hry: Hra pre jedného hráča, Hra pre viacerých hráčov, Online multiplayer, Lokální multiplayer
Jazyk: České titulkyČeské titulky, AngličtinaAngličtina, PoľštinaPoľština, MaďarčinaMaďarčina
Kód produktu: 30626
  • Nová FIFA 20 vracia futbal späť do ulíc, spolu s autentickou kultúrou, kreativitou a štýlom. Nový režim VOLTA ponúkne mnoho spôsobov, ako si užiť pouličný futbal. Hrať budete môcť 3v3 Rush (čo znamená bez brankára), 4v4, 4v4 Rush, 5v5 a tiež profesionálny futsal. Ďalšie novinky budú nasledovať.

    EA SPORTS VOLTA
    Nový herný režim vracia futbal späť do ulíc a predstaví autentickú kultúru, kreativitu a jedinečný štýl malého futbalu. Vytvorte si hráča, vyjadrite svoj štýl a zahrajte si rôzne formy voľne plynúceho futbalu v prostrediach po celom svete.

    VYJADRITE SVOJ ŠTÝL
    Pomocou úplne nového herného systému kladúceho dôraz na futbalový realizmus. Nový režim je inšpirovaný malým futbalom, ktorý sa hrá v uliciach, na futsalových ihriskách po celom svete. VOLTA vtiahne hráča do diania pomocou nových nástrojov, ako sú zjednodušené finty a triky, nové efektné animácie a dokonca možnosť využívať mantinely pre odrazy lopty.

    HRÁČ VOLTA
    VOLTA Football umožňuje nespočet možností, ako si prispôsobiť hráčov na svoj obraz - od oblečenia, účesu a testovanie po oslavné gestá v hre. Vytvorte si mužskú, alebo ženskú postavu a predveďte sa s nimi v rôznych herných režimoch v rámci VOLTA Football.

    REŽIMY VOLTA
    V režime VOLTA Výkop sa stretnete v uliciach so svojimi obľúbenými profesionálnymi tímami. Vo Svet VOLTA si potom budujete svoj vlastný tím v režime jedného hráča proti komunitou vytvoreným mužstvám v rôznych lokalitách a v rámci rozmanitých formátov. Nezabudnuteľný príbeh môžete zažiť v režime Príbeh Volta. Liga VOLTA je potom on-line režim, kedy sa stretnete s hráčmi z celého sveta v rámci nových formátov.

    FUTBALOVÁ INTELIGENCIA
    Tá odomyká bezkonkurenčné možnosti v oblasti realistickosti herného systému. Každý okamih na ihrisku bude pôsobiť vierohodnejšie: situácia s loptou, bez lopty i lopta ako taká. Systém je postavený na troch základných pilieroch: rozhodujúce momenty (situácia s loptou), autentický priebeh zápasu (bez lopty) a fyzika lopty (lopta ako taká). Vďaka tomuto prístupu sa užívateľ ocitne v centre každého zápasu.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

Instagram
harleen, komiksypocesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla, hernymerch, , figurky
riseoftheronin, darcek, odznacik, riseoftheroninps5, ronin
Animeshow24, comissalon, Xzonelive, Xzonesk, karticky, Bratislava, vidimesanazivo, hernymerch, festial, AS24
futurama, bender, turangaleela, figurky, nibbler, shutupandtakemymoney, youtooz