Madden NFL 22
PS4

19,99
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Pre všetkých
Štítky: Futbal, Americký futbal
Typ hry: Hra pre jedného hráča, Hra pre viacerých hráčov, Online multiplayer, Lokální multiplayer
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 38099
Hra je tiež dostupná pre:  XSX

Bonus k objednávke

  • Nové NFL 22 ponúkne Hrací deň so všetkým. Medzi nové funkcie v režime Franchise patrí správa realizačného tímu, vylepšený systém scenárov a týždenné stratégie. Zdieľajte postup postavy a hráčskú triedu medzi módmi Face of The Franchise a The Yard vďaka zjednotenému vývoju. A vôbec prvýkrát v histórii Ultimate Teamu upravujte v polčase superhviezdne X-Factors.

    FRANCHISE

    Vyhrajte Super Bowl a vybudujte dynastiu NFL ako hráč, tréner alebo majiteľ. Vďaka rozsiahlej ponuke nových funkcií v prepracovanom režime Franchise dostanete na starosť prakticky všetko. (Áno, myslíme tým aj vyhrávanie Super Bowl.) Najmite a spravujte realizačný tím a rozdelením bodov personálu (Staff Points) vylepšujte špecializované stromy talentov u svojich trénerov. Stanovujte tréningové plány svojho tímu, vymýšľajte taktiku proti súperovým prednostiam a integrujte svoje stratégie do "play-callingu". Takže až nadíde deň zápasu, budete pripravení na čokoľvek. A zabudnite na predchádzajúcu sezónu. Vylepšený systém scenárov sa postará o to, že táto sezóna v režime Franchise (a všetky nasledujúce) bude úplne iná. Všetko jasné? Dobre. Tak teraz kukajte vyhrať nejakú tú trofej.

    Madden NFL 22 (PS4)
    FACE OF THE FRANCHISE
    Vytvorte si postavu a odohrajte nováčikovskú sezónu podľa seba ako QB, WR, RB alebo LB. Túžite po väčších možnostiach prispôsobenia? Žiadny problém. Nový systém tried a postavy hráčov vám umožní upraviť si hodnotenia, zručnosti, vlastnosti aj tip tela. Hraním získavajte reputáciu a vylepšujte svoju postavu v jednotlivých triedach až do ich maxima. Staňte sa jednotkou draftu a udajte ráz svojej kariére. V nováčikovskej sezóne budete na každom kroku čeliť personalizovaným a nečakaným výzvam. A nie ste v tom sami. Vaši najbližší - ako agent, tréner alebo koordinátori - vám budú radiť a spoločne vás sprevádzať na ceste za úspechom. Vďaka novému zjednotenému systému postupu je všetok váš postup (postava, odmeny i vybavenie) zdieľaný medzi režimami Face of the Franchise a The Yard. Môžete tak využiť raz získané predmety a pokračovať vo vyhrávaní.

    Madden NFL 22 (PS4)
    THE YARD
    Rýchla zábava, hrateľnosť so sociálnymi prvkami a hviezdami NFL, lokality po celom svete, nevšedná zápasová prezentácia, postavy a tímy. Toto je výrazne prerobený režim The Yard pre Madden NFL 22. Zahrajte si prepracovanú kampaň s úchvatnými lokáciami po celom svete a staňte sa najlepším hráčom planéty. Omrknite nové centrum striedajúcich sa živých herných udalostí a získajte odmeny v úplne novom hodnotiacom režime. To všetko štýlovo s najbombastickejším vybavením v hre. Všetok váš pokrok je plne prepojený s aktualizovanou postavou a zjednoteným systémom postupu.

    Madden NFL 22 (PS4)
    SUPERSTAR KO
    Poskladajte tím a zošľapnite si na konkurenciu v najrýchlejšom kooperatívnom vyraďovacím režimu série Madden s päťminútovým zápasmi, jedinečným štadiónom aj komentárom, dynamickými pravidlami a ikonami futbalovej kultúry. Novinkou v režime Superstar KO v hre Madden NFL 22 sú tímy a súpisky NFL. Zahrajte si v tomto kooperatívnom eliminačnom móde rýchle zápasy s dynamickými pravidlami, unikátnymi štadiónmi a ikonami futbalovej kultúry.

    Madden NFL 22 (PS4)
    EXHIBITION
    Stretnite sa jeden proti jednému v online zápasoch (v režime jedného i viacerých hráčov) alebo si zahrajte sami off-line proti tímu riadenému hrou. Upravte si nastavenia zápasu vrátane dĺžky trvania jednotlivých štvrtín, pravidiel, štadiónov a dresov.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Mohlo by sa vám páčiť

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel