MotoGP 17
PS4

45,10
Nákupom získate 0,90 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Pre všetkých
Štítky: Motocykle , PS4 Pro Enhanced
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 26225
Hra je tiež dostupná pre:  PC
  • Ďalšie pokračovanie oficiálnej videohry MotoGP pre rok 2017 opäť obsahuje všetkých pretekárov, tímy a okruhy z roku 2017, nové pravidlá a majstrovstvá Red Bull Rookies Cup. Tento ročník pobeží po prvýkrát v 60 fps, takže sa všetci milovníci rýchlych kolies môžu tešiť na dokonale plynulú grafiku a strhujúcu jazdu.

    NOVÝ KOOPERATÍVNY REŽIM
    V novom režime si môžete vytvoriť vlastný tím spolu s kamarátom a súťažiť proti tímom s umelou inteligenciou v 3 divíziách, ktoré predstavujú skrátenú verziu šampionátov Moto3, Moto2 a MotoGP. Aby ste postúpili z jednej divízie do druhej, budete musieť spoločne získať požadovaný počet bodov za to, že v pretekoch skončíte na popredných priečkach.

    KARIÉRA
    Rovnako ako v predošlých častiach MotoGP, si môžete najať rôzne skutočné tímy z majstrovstiev. Moto3 hráč získava reputáciu a ponuky od lepších a lepších tímov, pričom jeho hlavným cieľom je vyhrať majstrovstvá MotoGP.

    MANAŽÉR TÍMU
    Zvoľte si kariéru manažéra, v rámci ktorej budete okrem pretekára plniť aj úlohu manažéra tímu. Dvakrát viac práce, dvakrát viac zábavy! V hre budete musieť vytvárať a spravovať zdroje, aby ste mohli rozvíjať veľkosť a schopnosti svojho tímu s hlavnou úlohou bude vyhrať majstrovstvá MotoGP.

    REPUTÁCIA A KREDITY
    Zdroje získavané po každých pretekoch predstavujú reputáciu a kredity, ktoré sa počas sezóny môžu zvyšovať alebo znižovať na základe vašich rozhodnutí v rámci manažmentu tímu a tímového výkonu počas pretekárskych víkendov.

    TÍMOVÉ ZDROJE
    Aby ste dosiahli tie najlepšie výsledky a zachovali si kladný prísun zdrojov, budete si musieť vybrať, najať a spravovať sponzorov, motorky, pretekárov, zamestnancov tímu a pracovníkov rozvoja a výskumu.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel