Mount & Blade: Warband
PS4

20,99
Nákupom získate 0,42 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 16 rokov
Štítky: Stredovek
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 24542
  • Zranenie spôsobené mečom určuje tiež rýchlosť švihu; Získanie rešpektu ostatných šľachtických rodov, ktoré vás potom budú podporovať i finančne/vojensky; Možnosť uzatvoriť politické manželstvo a získať tak bohaté veno; Rozvinuté obliehanie a bránenie hradov; Nové textúry brnenia a vierohodnejšie modely koní; Podpora multiplayeru.

    Dnes už kultová stredoveká PC séria mieri po prvýkrát na konzoly. Hra spája taktické súboje na stredovekom bojisku, nelineárnu hrateľnosť, realtime stratégiu a prepracovanú správu kráľovstva.

    Mount & Blade: Warband je hybrid strategie a RPG. Jeho hlavnou devízou je možnosť sa na dobrodružstvo buď vypraviť sám, alebo sa stať vládcom malého vojska a zapliesť sa do vysokej politickej hry s nepriateľským kráľovstvom. Pokiaľ si zvolíte tú druhú cestu, čakajú vás dlhé diplomatické jednania, podliezanie dôležitým lordom i rivalita na dvore. Ale v oboch prípadoch každopádne príde na stretnutie s novým nepriateľom, sultánom Sarranidom.

    Pri dizajne jeho zeme sa autori voľne inšpirovali stredovekou arabskou kultúrou - na mape tým pádom pribudne niekoľko nových dedín a miest, ktoré sa môžete pokúsiť dobyť silou, alebo si ich podmaniť cestou diplomacie.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

hobit, bilbobublik, bilbobaggins, hobbit, fajka
heroesofmightandmagic3, stolovka, stolovahra, heroesofmightandmagic, homam
gympl, gymplfilm, vinyl, filmovysoundtrack, soundtrack
spiderman2, marvelsspiderman2, funkopop, popfigurky
kingdomcomedeliverance, kcd, warhorsestudios, warhorse, českéhry
fallout, falloutseries, falloutanthology