Moving Out
PS4

26,20
Nákupom získate 0,52 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Štítky: Logické, Kooperatívne
Typ hry: Hra pre jedného hráča, Hra pre viacerých hráčov
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 33372
  • Moving Out je nevážne poňatý kooperatívny simulátor sťahovania, založený na pokročilej fyzike, v ktorom sa s priateľmi podelíte o gauč úplne novým spôsobom! Túžite už dlho a márne po vzrušujúcej kariére sťahováka? Ako novo certifikovaný špecialista v odbore "aranžovania a premiestňovania nábytku" budete vykonávať všemožné sťahovacie práce, ktoré vás postupne zavedú do všetkých častí tunajšieho rušného mesta Packmore. Firma Smooth Moves možno nie je tou najväčšou sťahovacou spoločnosťou, ale pre jej neúnavní a horliví tím pracantov nie je žiadna úloha príliš nebezpečná ani podivná. Rozširujte záber aktivít svojej spoločnosti, najímajte nové, plne prispôsobiteľné postavy a zachráňte mesto pred nebezpečnou kumuláciou nábytku!

    KOOPERACIA
    Užite si hru sólo ako nezávislý podnikateľ, alebo sa spojte s priateľmi a vychutnajte si príbehový režim naplno. Na jednom gauči sa môžu pohodlne usadiť až štyria hráči, ktorí potom budú musieť spoločne prísť na čo najlepší spôsob, ako odsťahovať ... napríklad práve gauč! Otestujte svoje schopnosti aj svoje priateľstvo!


    Moving Out (PS4)

    AKCIA

    Naučte sa remeslu v sérii stále viac riskantných a ťažko uveriteľných sťahovacích zákaziek, ktoré zahŕňajú všetko od zbavovania sa nepotrebného kancelárskeho vybavenia až po bizarné pašovania žiráf zo zoo.


    Moving Out (PS4)

    HÁDANKY

    Ako sa náklad dostane z jedného miesta na druhé, záleží len na vás, a tak zabudnite na príručku a zapojte svoju predstavivosť. Rozbíjajte steny, hádžte veci jeden druhému, alebo používajte najnovšie výkriky modernej techniky, ako sú portály a paprskomety.

    Moving Out (PS4)

    FYZIKA A DOBRODRUŽSTVO

    Nepoznáte ideálnu trajektóriu, po ktorej by ste mali prehodiť chladničku oknom? Na to prídete! Každá sťahovacia spoločnosť začína od piky, ale s tým, ako rastie vaša prestíž, stúpa aj náročnosť vám zverených úloh a rozširuje sa pole vašej pôsobnosti. Sťahujte náklad skrz ospalé predmestia, bláznivé farmy, strašidelné domy, virtuálnu realitu, alebo krajiny za hranicami nášho sveta!

    Moving Out (PS4)

    POSTAVY A ASISTENČNÍ REŽIM

    Pri najímanie nových pracantov vyberajte z jedinečnej ponuky farbistých postáv, z ktorých každá doslova prekypuje nadšením pre manuálnu prácu! Ste tu po prvý krát? Žiadny problém! Upravte obtiažnosť hry tak, aby ste sa pri nej bavili všetci!

    Moving Out (PS4)

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel