Disney Infinity 3.0: Star Wars: Starter Pack
XBOX

31,50
Nákupom získate 0,63 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 7 rokov
Merchandise: Figúrka
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 19669
  • VEĽKOLEPÉ PRÍBEHY – Originálne príbehy, v ktorých hrajú hlavnú úlohu známe postavy.; VYLEPŠENÝ TOY BOX – V novom režime Toy Box bude jednoduchšie vytvárať svoje vlastné úrovne a mini hry a zdielať ich s vašimi priateľmi. Pomocou nového editora môžete vytvárať prostredie podľa svojich predstáv.; HERNÉ MINCE PRE TOY BOX – Nové mince v tvare pyramíd prinášajú štrukturované hry v rámci určitej značky. Pomocou režimu Toy Box si ich budete môcť všetky vytvárať a upravovať podľa svojej chuti a každú z nich si prejsť s niektorou postavičkou z Disney Infinity.; KOMPATIBILITA – Všetky figúrky, hračky a herné mince Disney Infinity a Disney Infinity 2.0 sú kompatibilné s režimom Toy Box v hre Disney Infinity 3.0.

    Disney Infinity 3.0 je interaktívna herná platforma, v ktorej si môžete voľne vytvárať príbehy a prežívať rôzne dobrodružstvá so svojimi obľúbenými postavičkami. Keď umiestnite Disney Infinity 3.0: Play without limits vás čaká epické dobrodružstvo! Vstúpte do herného sveta, ktorý láka k tomu, aby ste si hrali po svojom - či už vás láka prieskum otvoreného sveta v Toy Boxe, alebo príbeh v Play Setoch. Toto balenie obsahuje všetko, čo potrebujete na začiatok a predstavuje teda ideálny štart vašej výpravy do sveta nekonečnej zábavy!

    V Play Sete Star Wars™: Twilight of the Republic sa vydáte na štyri miesta a budete skúmať otvorené svety Tatooine a Coruscant. Budete bojovať s droidmi na Geonosis a zúčastníte sa strhujúceho súboja s bossom na Naboo. Na svojej výprave budete používať Silu™ a ovládnete bojové umenie so svetelným mečom™, zatiaľ čo budete po boku Ahsoku Tana, Anakina Skywalkera, Obi-Wana Kenobiho a Yody bojovať za záchranu Republiky a porážku Separatistov.

    Do akcie môžete zapojiť i priateľov, a to v rámci lokálnej hry až pre 2 hráčov v rámci Play Setu, alebo až pre 4 hráčov v lokálnej či online hre v režime Toy Box (k tomu je potrebné pripojenie k internetu).

    Disney Infinity 3.0 Star Wars Starter Pack OBSAHUJE:
    - Videoherný software Disney Infinity 3.0
    - Základňu Disney Infinity
    - 2 figúrky Star Wars™: Ahsoka Tano, Anakin Skywalker
    - 1 kameň Play Setu Star Wars™ Twilight of the Republic
    - Jedinečný online kľúč, ktorý odomyká online obsah pre Disney Infinity 3.0

    Disney Infinity 3.0 disponuje čiastočnou kompatibilitou s predošlými verziami Disney Infinity - je možné k nej použiť figúrky a power disky z pôvodných edícií. Herné sady (PlaySet) určené pre pôvodné verzie Disney Infinity nie je možné s verziou 3.0 použiť.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

playstation5, sutaz, jarnyfestival, nerdales, ps5
Instagram
harleen, komiksypocesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla, hernymerch, , figurky
riseoftheronin, darcek, odznacik, riseoftheroninps5, ronin
Animeshow24, comissalon, Xzonelive, Xzonesk, karticky, Bratislava, vidimesanazivo, hernymerch, festial, AS24