Kouzlem a mečem

15,70
Nákupom získate 0,63 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Merchandise: Stolová hra
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 21904
  • Fantasy hra na hrdinov, ktorá, ako už názov napovedá, predstavuje žáner sword and sorcery v jeho najrýdzejšej forme. Hra je špecifická svojou kompaktnosťou, jednoduchými pravidlami a jednoduchou prípravou. Poteší všetkých milovníkov "old school" hrania a ideálna je tiež pre rolovými hrami nedotknutých hráčov. Autorským zámerom je hra, ktorá umožní jednoducho odohrať obľúbené dobrodružstvá prešpikované súbojmi so škratmi a kostlivcami, čarovaním, lúpením a nástrahami podzemných labyrintov, to všetko s minimom pravidiel.

    Herný systém vychádza z populárneho minimalistického RPG Dungeon Squad. Aj napriek tomu, že je rozšírený a upravený, zachováva si podobnú mieru abstrakcie ako predloha. V hre neexistujú klasické povolania, každá postava sa môže naučiť čarovať, strieľať z luku, alebo bojovať s mečom. Môžete si tak vytvoriť postavu, ktorá bude najlepšie zodpovedať vášmu obľúbenému štýlu hrania. Postavy samotné však nie sú hlavným ťažiskom hry - najväčší dôraz je totiž kladený na samotných hráčov, ktorí sa môžu vďaka voľnosti systému so svojimi postavami pokúšať prakticky o čokoľvek. Množstvo hádaniek, úloh a nástrah, tak môžu hráči prekonať vďaka svojmu dôvtipu a nápaditosti, ani čo by potrebovali mať desiatky špeciálnych schopností.

    Hra vychádza ako krabička formátu A6 obsahujúca pravidlá hry, sériu troch dobrodružstiev a predpripravené postavy pre okamžité hranie. Ďalej v boxe nájdete figúrky postáv a nepriateľov a sadu ozdobných štýlových kociek. Vďaka svojej veľkosti je tak vhodná na cesty, môžete ju bez problémov vziať do svojej obľúbenej čajovne, či podniku.

    Vráťte sa späť ku koreňom hrania. Staňte sa hrdinami, ktorí vládnu kúzlom a mečom!
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel