Shadow Warrior
PS4

22,99
Nákupom získate 0,18 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 18 rokov
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 19059
  • Shadow Warrior sa vracia: Nenásilné spojenie hrateľnosti klasických strielačiek z vlastného pohľadu, napínavé akcie a vynaliezavé súboje s moderným prerozprávaním Lo Wangových povestných skutkov; Elegantné šermovanie: Taste svoji legendárnu katanu a pomocou presne zacielených švihov rozsekajte nepriateľa, alebo preveďte plynulé kombo či niektorý zo špeciálnych útokov a zmasakrujte celú hordu zúrivých protivníkov; Vylepšiteľné zbrane: Využite každú zbraň zo svojho impozantného arzenálu – od štýlových revolverov a štvorhlavňových brokovníc, po výbušné šípy do kuší a laserom navádzané rakety. Unikátnymi vylepšeniami môžete znásobiť silu zbraní, zvýšiť ich rýchlosť, alebo pridať ničivé alternatívne možnosti útoku; Mystické schopnosti: Prostredníctvom mystických schopností chráňte seba a paralyzujte svojich nepriateľov. Alebo sa chopte ich uťatých hláv a ešte stále tlčúcich sŕdc a zrazte ich do kolien.

    Keď Lo Wang, šógun spoločnosti Zilla Enterprises, dostane rozkaz získať legendárnu katanu nazývanú Nobitsura Kage, jeho problémy tým iba začínajú. Je zradený, ponechaný napospas osudu a zisťuje, že s týmto mečom majú čo do činenia zlovestní bohovia, ktorí chcú priblížiť náš svet na pokraj zničenia.

    Majstrovským využívaním strelných zbraní, meča, mágie a dôvtipu, musí Lo Wang odhaliť pravdu skrývajúcu sa za diabolskou inváziou a vyhnať zlo späť do temnoty.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel