Sniper Elite III
PS4

56,99
Nákupom získate 2,28 Kredity
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 16 rokov
Štítky: TPS, Svetová vojna
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 18170
  • Hra Sniper Elite 3 sa viac sústreďuje na možnosti hráča a rozsiahle prostredie plné príležitostí pre rôzne herné štýly. Je zasadená do exotickej a smrtiacej krajiny severnej Afriky počas druhej svetovej vojny. Hra sleduje zvláštneho amerického agenta Karla Fairburna, ktorý sa ocitol hlboko v nacistickom území a využíva svoje kľúčové ostrostrelecké schopnosti, zatiaľ čo spojenci bojujú s obávanými nemeckými tankmi Tiger naprieč západnou púšťou.

    Nie sú to ale len preslávení Afrika Korps, ktorí budú Karlovi robiť starosti. Čoskoro odhalí nemecké plány vyvinúť “Wunderwaffe” – zázračnú zbraň – tak mocnú, že by dokázala rozdrviť všetky spojenecké vojská a zvrátiť priebeh celej vojny.

    Kľúčové prvky
    Pozorujte. Plánujte. Vykonajte. Prispôsobte sa – v rozsiahlych prostrediach si môžu hráči zvoliť spôsob, akým misiu dokončia, pretože sa ponúka množstvo nelineárnych ciest a väčší vertikálny faktor než kedykoľvek predtým, čím hráčom dáva možnosť zlikvidovať nepriateľov podľa svojho vlastného plánu.

    Premiestnenie
    – Odstreľovač vždy potrebuje únikovú stratégiu. Preskúmajte rôznorodé prostredia a odhaľte príležitosti, ktoré vyhovujú vášmu štýlu hry: odstreľovačské hniezda, prepadové lokality, alternatívne prístupy, maskovanie zvuku a nastraženie pascí. Stanovte poradie svojich cieľov, čím maximalizujete svoju výhodu a využívajte tiene, aby ste sa skryli pred Afrika Korps, prípadne sa môžete premiestniť, aby nepriatelia o vašej pozícii nemali ani tušenia.

    Prostredie
    – Severoafrické bojiská druhej svetovej vojny poskytujú veľkú rôznorodosť, ktorá sa podstatne líši od všetkých ostatných odstreľovačských hier a umožňujú oveľa dlhšie mierené strely. Hrajte medzi pohoriami i na širokých pláňach, v mestách i vzdialených osadách.

    Vylepšená umelá inteligencia Afrika Korps
    – Vďaka jasným indíciám pre boj a odhalenie nepriateľa a prepracovaného systému UI, ktorý dáva dôraz na jednotlivé úlohy v čatách a na taktiku, sú Afrika Korps chytrejší a predstavujú väčšiu výzvu, zatiaľ čo hráči umožňujú robiť významnejšie rozhodnutia. Afrika Korps, ktorí majú rôzne vozidlá, od džípov po panzer tanky, sú vojskom, s ktorým sa musí počítať...

    Úprava zbraní a postavy
    – Získavajte skúsenosti a odstreľovačské hodnosti a to ako v hre pre jedného, tak i viacerých hráčov. Vďaka nim si budete môcť odomknúť viac než 40 nových a jedinečných súčastí pre úpravy a zostaviť si tak dokonalú pušku, ktorá najlepšie vyhovuje vašej misii a hernému štýlu. Upravujte jednotlivé výbavy a uložte si ich pre boje v hre pre jedného i viacerých hráčov.

    Vylepšený systém Kill-Cam pri ľuďoch
    – ukazuje oveľa viac podrobností vrátane ľudského krvného obehu a vrstiev svalov.

    Nový systém Kill-Cam pri vozidlách
    – Niekoľkofázový deštrukčný model rozšírený i na mechanické vybavenie, ako obrnené vozidlá a tanky vám dáva možnosť vytvoriť si vlastný spôsob, ako zničiť vozidlo predtým, než vystrelíte smrtiacu ranu. Vystreľte do tanku cez šoférovu mušku a uvidíte, ako posádka vo vnútri zomiera.

    Hra pre viacerých hráčov
    – SE3, ktorý nadväzuje na hru pre viacerých hráčov vo svojich predošlých tituloch, prináša niečo pre hráčov, ktorí radi spolupracujú i súperia. 5 režimov súťažnej akcie s podporou pre tímy či osamotených vlkov vrátane Distance King a No Cross, ktoré bude možné hrať na množstve máp už v dobe vydania. Väčšie a otvorenejšie prostredie umožňuje väčšiu slobodu pohybu a väčší dostrel pre skúsenejších Sniperov. Získavajte medaily a stuhy a staňte sa dokonalým odstreľovačom!

    Kooperácia
    – Návrat obľúbených režimov, v ktorých si môžu spolupracujúci hráči vybrať misie, ako napríklad Overwatch a nové misie Survival. V režime Overwatch sa hráči ujímajú konkrétnych úloh Snipera a agenta a musia si zvoliť spoločný herný štýl ako tím, aby vo svojich misiách uspeli. V režime Survival prijímate vytrvalostnú výzvu proti všetkému, čo proti vám Afrika Korps môžu použiť!

    Krytí
    – Vďaka väčším možnostiam pohybu a obratnosti sa môžu hráči rýchlo pohybovať prostredím a byť vždy o krok pred nepriateľom.

    Vylepšený súboj
    – Hráč získava lepšiu spätnú väzbu, takže sa môže rozhodnúť, ako sa najlepšie vysporiadať so súbojom na väčšiu i menšiu vzdialenosť. Vylepšený tichý súboj nablízko poskytuje dostatočný spôsob, ako sa zbaviť nepriateľov, ani čo by si vás ktokoľvek všimol.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel