Destiny: The Taken King (Legendary Edition)
PS3

23,99
Nákupom získate 0,48 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 16 rokov
Štítky: FPS, Sci-Fi
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 19725
  • Legendary Edition obsahuje základnú hru Destiny s dodatky Expansion I a II a Destiny: The Taken King

    color>

    Nové schopnosti - nové špecializácie ponúknu nové schopnosti - elektrickú búrku pre Warlockov, gravitačný luk pre Hunterov a ohnivé kladivo pre Titánov; Nová kampaň - medzi Saturnovými prstencami sa zjavila Oryxova ničiteľská loď. Túži po odplate za zničenie Crota - jeho syna; Nová prostredie - vesmír Destiny sa rozrastie o základňu na Phobose a Oryxovu ohromnú vojnovú loď; Nové výzvy - čakajú vás nové Striky so silnými bossmi a veľký Raid pre šesťčlenné skupiny.

    S Destiny: The Taken King - Legendary Edition môžete začať nové dobrodružstvo, alebo pokračovať v súčasnom. Legendary Edition obsahuje kompletné vydanie Destiny, vrátane najnovšieho dobrodružstva The Taken King, ale tiež pôvodnú hru a 2 rozšírenia (The Dark Below a House of Wolves). Pridajte sa k 20 miliónom Strážcom a bojujte s nepriateľmi Zeme.

    Hra destiny je na disku. Dodatky sú formou kódu na stiahnutie z PSN!

    Destiny
    Traveller - ohromná biela guľa chráni posledné mesto – poslednú ľudskú baštu na celej planéte. Svet je zamorený príšerami, ktoré sa snažia skazu dokončiť a vyhubiť ľudstvo úplne. A práve tu začína hráčov príbeh, ktorý sa stáva jedným zo Strážcov.
    Destiny vám dáva na výber – môžete sa vykašlať na všetkých ostatných a hrať si svoj vlastný príbeh. Ale skutočné hranie pozostáva z kooperácie s ostatnými hráčmi, ktorí sa tiež snažia zabrániť pádu ľudstva. Vaším útočiskom je Tower - mesto pod Travelerom, kde sa stretávate s ostatnými. Tu upravujete svoju postavu, dávate dohromady skupinky na výpravy a riešite tu všetko dôležité okolo otázky „čo ďalej?“.

    The Taken King
    Na ľudské svety opäť padla temnota. Oryx, The Taken King túži po pomste a buduje si v Temnote armádu. Vašou úlohou bude dostať sa na jeho materskú loď a poraziť ho, než so svojou armádou zničí Slnečnú sústavu.

    Destiny: The Taken King prináša novú príbehovú kampaň pre FPS hru Destiny. Noví nepriatelia, nové úlohy, nové miesta, schopnosti hráčov otestuje tiež nový Raid. Aby mohli hráči jednoduchšie čeliť novým výzvam, dostanú tiež k dispozícii tri nové špecializácie a prístup k novým zbraniam a výbave.

    Expansion I: The Dark Below
    Pod povrchom Mesiaca číha dávno zabudnuté nebezpečenstvo. Prežite hlbiny a zastavte temnú armádu, ktorá chystá inváziu na Zem.

    Rozšírenie zahŕňa nové príbehové misie, ktoré obsahujú tiež nové zbrane a výbavu, nové multiplayerové arény a kooperatívny Strike a Raid.

    Expansion II: House of Wolves
    Len tí najodvážnejší Strážci sa odvážia za pokladmi ukrytými v The Reef. Nové príbehové misie ponúkajú ďalšie zbraně a výbavu, rozšírenie ďalej obsahuje 3 multiplayerové mapy a Strike. Novinkou je multiplayerový mód Elimination.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

Instagram
harleen, komiksypocesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla, hernymerch, , figurky
riseoftheronin, darcek, odznacik, riseoftheroninps5, ronin
Animeshow24, comissalon, Xzonelive, Xzonesk, karticky, Bratislava, vidimesanazivo, hernymerch, festial, AS24
futurama, bender, turangaleela, figurky, nibbler, shutupandtakemymoney, youtooz