Anno 1404 EN (GOLD)
PC

6,30
Nákupom získate 0,13 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 7 rokov
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 21484
  • Objavte neznáme a úžasné krajiny najvzdialenejšieho východu, krajiny Orientu !
    Poznajte kultúru a technológie orientu.; Naučte sa diplomaticky jednať s cudzou kultúrou.; Objavte technológie a vyrábajte výrobky ako keramiku, koberce a mnoho ďalších.; Podrobte si klimatické výzvy pustých ostrovov a zúrodníte suchú pôdu.; Stretnite sa so sultánom a získajte si jeho rešpekt.; Vztýčte vo svojich mestách impozantné monumenty a získajte si tak pozornosť sultánov a kráľov.; Zvláštne tituly, medaily, ďalšie odmeny.

    Minimálne požiadavky

    Windows 2000, XP, Vista[32bit], procesor 3,0GHz, pamäť 1,0GB RAM, grafická karta s 128MB RAM (GeForce 6xxx / Radon 96xx), 6,0GB voľno na disku, DVDROM, Hra je chránená softwarom pre správu digitálnych práv TAGES, ktorý do užívateľovh

    Kategórie

    PC / PC hry / Stratégie
    Anno 1404
    Ponorte sa do pokračovania jedinečnej hernej budovateľskej stratégie, v ktorej sa vydáte k nádhernému ostrovnému svetu, ovládnete triky obchodu, diplomacie a ekonómie a postavíte svoje vlastné monumentálne mestá. Nepretržite opatrné a podrobné plánovanie pomôže k zaisteniu potrieb občanov a tak i v rozvoji hráčovho impéria.

    Prínos zemí Orientu, tucty vylepšujúcich objektov, nové upraviteľné prvky a väčšie ostrovy i svety vám dajú veľa voľného priestoru k vyjadreniu svojich predstáv a vtlačení osobitosti svojím mestám. Vďaka vašej predstavivosti a úplne novému grafickému enginu všetky mestá vypadajú skutočne jedinečne.

    I keď pokračovanie ponúka obrovské množstvo nových vecí, ktoré ešte v Anno sérii nikdy neboli, hra zostáva strategickou hrou pre začiatočníkov i profesionálov. S novým intuitívnym ovládaním, strhujúcou kampaňou, či plne modifikovateľným sandbox módom.

    Anno 1404 - Benátky
    Svet Anno 1404 sa rozrastá a od dneška zahŕňa i on-line režim pre viacerých hráčov. V hre bude možné infiltrovať vašich nepriateľov a sabotovať ich obchodné expanzie, alebo preberať kontrolu nad ich mestami vďaka vplyvu v mestských radách.

    Multiplayer umožňuje hru pre osem hráčov v režimoch verzus, či kooperácie a rôzne kombinácie pri boji proti nepriateľom riadenými umelou inteligenciou. Hlavnú kampaň obohacuje 60 nových predmetov a 300 úloh, nové druhy ostrovov a scenáre.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel