The Solus Project
PC

Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 12 rokov
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 21750
  • Skúmajte - prežite vďaka nájdenej výbave a odhaľte záhady neprebádanej planéty; Vyrovnajte sa s nástrahami planéty - zmeny teploty, búrky, tornáda, atmosféra k vám nebude práve priateľská; Rébusy - vyriešte klimatické hádanky zanechané mimozemskou civilizáciou; Len vy - žiadni nepriatelia, žiadne boje.

    Kategórie

    PC / PC hry / Adventúry
    Zem je na pokraji skazy a tak vysiela výpravu na prieskum vzdialenej planéty. Po 20 rokoch cesty vesmírom k nej konečne dorazíte, ale po katastrofickom pristátí zostávate ako jediný člen posádky. Väčšina vybavenia je zničená a nemáte ani žiadny prostriedok, ako kontaktovať Zem, ktorá už ani nemusí existovať... ste sami na cudzej planéte.

    Solus je hra o skúmaní a prežití. Čaká vás rozľahlá plocha s mnohými ostrovmi a jaskyňami. Komplexný dynamický systém prostredí zahŕňa nielen klasické striedanie dňa/noci, ale dochádza tiež k prílivu/odlivu podľa polohy Mesiaca, menia sa vietor, teplota a vlhkosť a môžete očakávať tiež búrky alebo tornáda.

    V hre budete hľadať nezbytné vybavenie v troskách lodí stroskotaných po celej planéte, stretnete sa však tiež s pozostatkami inej civilizácie, ktorá planétu obývala. Preskúmajte planétu, odhaľte záhady, vyriešte rébusy a pošlite správu na Zem.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel