Star Wars: Battlefront II (Elite Trooper Deluxe Edition)
PS4

52,99
Nákupom získate 1,06 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 16 rokov
Štítky: FPS, Sci-Fi, Multiplayer, Vesmírna
Typ hry: Hra pre jedného hráča, Hra pre viacerých hráčov, Online multiplayer
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 26729
  • V novom Battlefronte vás okrem prepracovaného multiplayeru čakajú všetky tri éry série Hviezdnych vojen a po prvýkrát aj príbehová kampaň. V tej si zahráte za členku elitných Stormtrooperov, Iden Versio. Tá má po zničení druhej Hviezdy smrti jednoduchý cieľ. Pomstiť smrť cisára Palpatina. Dejovo je teda kampaň zasadená do doby po Návrate Jediho a budete sledovať príbeh z pohľadu impéria.

    SEN KAŽDÉHO FANÚŠIKA
    Prebite sa vlnami nepriateľov na základni Starkiller pomocou svojho svetelného meča. S ostatnými spolubojovníkmi nájdite základňu rebelov skrytú pod nekonečnou stromovou klenbou Yavinu 4. Pripravte svoju letku X-wingov k útoku na obrovského Star Destroyera, alebo povstaňte ako nový hrdina Iden, elitný vojak imperiálnych špeciálnych jednotiek a v režime pre jedného hráča prežite emotívny príbeh v priebehu 30 rokov.

    POMSTA IMPÉRIA
    Príbeh hry je plne kanonický. Jednotka Inferno bola vytvorená v spolupráci so spoločnosťou LucasFilm. Nečaká vás teda žiadny fanúšikovský príbeh. Cesta za pomstou má trvať 30 rokov, takže dosiahne až do obdobia novej, práve vznikajúcej filmovej trilógie. Iden Versio však nebude jedinou hrateľnou postavou v kampani. V rámci hry pre jedného hráča bude možné hrať aj za Luka Skywalkera a Kyla Rena.

    PREPRACOVANÝ MULTIPLAYER
    V online hre nájdete herné triedy, podobne ako v sérii Battlefield, čiže Officer, Assault, Heavy a Specialist. Keď budete využívať triedy rozumným spôsobom a budete dostatočne schopní, môžete si trúfnuť aj na hrdinu alebo zloducha, napríklad na Dartha Maula. Na bojiskách sa opäť stretne až 40 hráčov a aj tentokrát bude k dispozícii kooperatívny mód pre dvoch hráčov (na konzolách v split-screene).

    VESMÍRNE SÚBOJE
    Boje vo vesmíre prešli počas vývoja Battlefront II kompletným prepracovaním hlavne v oblasti vylepšeného ovládania, zbraní a možností úprav. Pripojte sa k letke, preleťte poľami asteroidov, imperiálnym hangárom a zneškodnite ohromné bitevné lode. To všetko pri pilotovaní legendárnych stíhačiek v napínavých súbojoch s 24 hráčmi a 40 loďami ovládanými hrou.

    VYLEPŠITE SVOJHO HRDINU K DOKONALOSTI
    Nepôjde len o „obyčajnú“ kultovú postavu, ale o vášho hrdinu. Staňte sa obávaným protivníkom vďaka systému vylepšenia postavy s bohatými možnosťami úprav. Vylepšujte jedinečné schopnosti pre každého hrdinu, triedu vojakov alebo lietadiel. Použite ich k adaptácii a úprave schopností vašej postavy, či už ide o smrtiace aktívne účinky pôsobiace na nepriateľa, užitočné bonusy statusu, alebo taktickú výpomoc, pomocí ktorej porazíte akéhokoľvek protivníka na bojisku.

    ELITE Trooper Deluxe EDITION OBSAHUJE:
    - Hru Star Wars: Battlefront II
    - 3-denný prednostný prístup do hry
    - Elite Officer Upgrade Pack
    - Heavy Upgrade Pack
    - Assault Upgrade Pack
    - Master Specialist Upgrade Pack

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel