The Council
PS4

31,50
Nákupom získate 1,26 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 16 rokov
Štítky: Detektívne
Typ hry: Hra pre jedného hráča
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 29178
  • The Council je epizódna hra ako žiadna iná. Vďaka sviežemu poňatiu príbehového dobrodružstva bude na vašich voľbách a rozvoju postavy skutočne záležať. Čakajú vás rozhodnutia so závažnými následkami, ale tiež budete rozvíjať širokú škálu schopností, ktoré priamo ovplyvnia priebeh deja. Následky sú trvalé, takže nie je cesty späť. Ponorte sa do príbehu o intrigách a manipuláciách v štýle klasických detektívok, ktorý prežijete s hŕstkou zaujímavých postáv, z ktorých každá skrýva svoje vlastné temné tajomstvo. Nikomu neverte a odhaľte závažnú pravdu - nehľadiac na to, čo to bude stáť vašu myseľ a vaše telo.

    VÝZNAMNÉ POSTAVY
    Hra The Council začína v roku 1793, kedy sa hráč ujíma úlohy člena tajného spolku Louise de Richeta po tom, čo ho na svojom súkromnom ostrove neďaleko Anglicka privíta záhadný lord Mortimer. Spolu s ním sa tu nachádza niekoľko významných hostí, medzi ktorých patrí aj Napoleon Bonaparte a prezident novo sformovaných Spojených štátov amerických George Washington. Toto súkromné stretnutie však nie je to najpodivnejšie - nedávno sa na ostrove stratila Richetova vlastná matka a každý z prítomných má podľa všetkého svoje vlastné tajné plány.

    The Council prináša nové poňatie žánru, pretože jadro hrateľnosti vyviera z manipulácie a manévrovania medzi stretmi s postavami pomocou jedinečného systému sociálneho vplyvu. Počas konfrontácií môžete pomocou schopností a obmedzených zdrojov získať výhodu a dosiahnuť vytúžený výsledok. Hráči budú odmenení za znalosti psychologických slabín a predností jednotlivých postáv aj za prípravu pred prieskumom a vyšetrovaním. Nevydarený rozhovor neznamená koniec hry a žiadnu akciu nemožno vziať späť. Následky sú permanentné a môžu vyústiť v trvalé fyzické znetvorenie či duševné rysy, ktoré podporia či zbrzdia zvyšok hráčovho dobrodružstva.

    The Council (XBOX)

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

playstation5, playstation4, jarnezlavy, springsale
valak, figúrky, horor
hobit, bilbobublik, bilbobaggins, hobbit, fajka
heroesofmightandmagic3, stolovka, stolovahra, heroesofmightandmagic, homam
gympl, gymplfilm, vinyl, filmovysoundtrack, soundtrack
spiderman2, marvelsspiderman2, funkopop, popfigurky