The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited
PS4

17,80
Nákupom získate 0,36 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 16 rokov
Štítky: Fantasy, PS4 Pro Enhanced
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 18092
  • Napínavé dobrodružstvá pre jednotlivých hráčov i skupiny (PvE); Masívne súboje s ostatnými frakciami (PvP) za použitia obliehacích strojov; Tri rôzne aliancie - ktorú z nich si zvolíte?

    Po 20 rokoch, počas ktorých si získala renomé a zástupy fanúšikov, vstupuje RPG sága The Elder Scrolls na pole online hier. Nové dobrodružstvá tak môžete skúsiť spolu s priateľmi. Preskúmajte nebezpečné kobky a jaskyne, skúste početné dobrodružstvá kontinentu Tamriel a zvádzajte epické boje s ostatnými hráčmi Elder Scrolls Online.

    The Elder Scrolls Online je MMORPG zasadené na kontinent Tamriel vo Veku hrdinov, tj. zhruba 1000 rokov pred udalosťami z 5. dielu hry Skyrim. Ide o obdobie bezvládia po zániku Druhej a pred vznikom Tretej ríše. V tomto období politického chaosu dochádzalo k mnohým stretom medzi jednotlivými provinciami Tamrielu, ktoré bojovali o ovládnutie trónu.

    Dobrodružstvám, ktoré na hráčov vo svete TES Online čakajú, nechýba príbehová časť (PvE) s mnohými úlohami, ktoré môžu hráči plniť samostatne, alebo v skupinách. Hra však spolieha predovšetkým na hranie proti sebe (PvP), kde bude možné zvoliť si jednu z troch strán konfliktu a máme sa tešiť na masívne bitky v otvorenom svete, ktorého sa budú zúčastňovať stovky hráčov naraz. Pevnosti, obliehacie stroje a dobývanie, to všetko ponúka The Elder Scrolls Online.

    Boja sa budú sústreďovať na získanie strategických zdrojov - pevností, ale tiež podporných zariadení, ako sú farmy či mlyny. Ovládnuté oblasti totiž ovplyvňujú vplyv na jednotlivé časti hlavného mesta, čo má dopad na možnosť ovládnuť samotný trón.

    Bojovať sa bude tiež o The Elder Scrolls, mocné artefakty, ktoré dali ságe meno a ktoré posilujú všetkých členov aliancie, ktorá artefakt vlastní. Každá frakcia si artefakty stráži vo svojej materskej pevnosti a nemala by nepriateľom dovoliť ich vziať.

    Kto bude vládnuť? V The Elder Scrools Online sa vládcom stáva najvyššie postavený člen aliancie, ktorá ovládne trón. Hráči tak nebojujú iba za svoju alianciu, ale tiež za možnosť stať sa vládcom ríše.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

Instagram
harleen, komiksypocesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla, hernymerch, , figurky
riseoftheronin, darcek, odznacik, riseoftheroninps5, ronin
Animeshow24, comissalon, Xzonelive, Xzonesk, karticky, Bratislava, vidimesanazivo, hernymerch, festial, AS24
futurama, bender, turangaleela, figurky, nibbler, shutupandtakemymoney, youtooz