The Pillars of the Earth
PS4

36,70
Nákupom získate 1,47 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 16 rokov
Štítky: Fantasy
Typ hry: Hra pre jedného hráča
Jazyk: AngličtinaAngličtina, NemčinaNemčina
Kód produktu: 27207
Hra je tiež dostupná pre:  XBOX
  • Hra založená na bestsellere Kena Folleta, rozpráva príbeh malého mesta Kingsbridge v úplne novej interaktívnej podobe. Hrajte za Jacka, Alienu a Philipa a zmeňte udalosti z knihy vďaka skúmaniu okolia, rozhodovania a dialógov. Táto interaktívna novela je rozdelená do troch „kníh“, každá má sedem kapitol. Táto kópia hry obsahuje všetky knihy a celú ságu tak máte na jednom disku.

    12. STOROČIE, ANGLICKO

    V dobách najväčšej chudoby a vojny začína malé mesto so stavbou katedrály, deklarujúc tak bohatstvo a bezpečnosť vlastných obyvateľov. Naši hrdinovia ale stále bojujú za prežitie, holé životy a tak sa ich osudy stretávajú. Philip je mních v malom opátstve v Kingsbridge. V rovnakom čase, je chlapec s menom Jack vychovávaný v lese svojou matkou, ktorá je vyhostená zo spoločnosti. Jack sa ale učí byť kamenárom a podľa všetkého ho čaká žiarivá budúcnosť. Spoločne so šľachtičnou Alienou sa Jack a Philip stretávajú pri konštrukcii jednej z najväčších katedrál, akú kedy Anglicko videlo.

    The Pillars of the Earth (PC)

    VOJNA, KONŠPIRÁCIA A ROMANTIKA
    Jedna z najúspešnejších kníh všetkých dôb sa dočkala zaujímavej trojdielnej videohernej adaptácie. Udalosti z knihy tak môžete ovplyvniť svojimi rozhodnutiami a zmeniť tak osudy známych postáv. Občianska vojna po smrti Henricha I. je skvele spracovaná a dej je plný konšpirácii, bojov o moc, ale aj romantiky. A to všetko v priebehu 30 let.

    The Pillars of the Earth (PC)

    NÁDHERNÁ 2D GRAFIKA
    Hra ponúkne 3 hrateľné postavy a prináša 12 storočie k životu, kedy sa dočkáme viacej ako dvoch stoviek ručne kreslených pozadí a nádhernej animovanej 2D grafiky. Hra je optimalizovaná pre ovládanie na ovládači. Skvelý soundtrack potom zaisťuje pražský FILMharmonický orchester. Hra je nadabovaná v angličtine a nemčine, pričom anglická verzia je plná známych hercov, vrátane špeciálneho vystúpenia autora predlohy Kena Folleta, dabujúceho postavu Cantora.

    The Pillars of the Earth (PC)

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel