Skylanders: Trap Team (Starter Pack)
PS4

62,99
Nákupom získate 2,52 Kredity
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 7 rokov
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 21062
  • Oživené hračky - Skylanders opäť prinášajú nečakanú hernú inováciu, kde pomocou Traptaniového portálu môžu hráči počuť, ako sú chytené postavy prenesené do skutočného sveta. Hračka sa tiež synchrónne rozžiari, keď postavy prehovoria,čo ešte umocní výsledný dojem. Vzniká tak ilúzia, ako by sa zlosyn snažil z pasce uniknúť; Dva spôsoby hrania - V Trap Team môžete hrať buď za Skylanderov, alebo za ich najzarytejších nepriateľov a využiť ich schopnosti v prospech dobra. Je na vás, aby ste dokázali zlosynov chytiť do pascí, preniesť ich do skutočného sveta a potom ich vrátiť do hry na svojej strane; Živelné pasce - Pasce sú stvárnené tematicky k určitému živlu, takže je možné do nich chytať zlosynov daného typu. S každou novou pascou si hráči rozširujú možnosti o nové typy zlosynov, ktoré môžu chytiť; Noví hrdinovia - v hre sa objavuje nová skupina postáv nazývaná Trap Masters, ktorí pomocou svojich mocných kryštalických zbraní bojujú proti tým najhorším zlosynom, akých si len môžete predstaviť; Nové dobrodružstvo - Skylanders Trap Team predstavuje nový pútavý príbeh plný nových postáv, i obľúbených postáv z predošlých častí. Hra ponúka rozmanité a výpravné dobrodružstvo plné boja, rébusov, mini hier a aktivít, to všetko zasadené do jedinečného prostredia Skylands; Svet s tradíciou - Skylanders Trap Team umožňuje hráčom využiť celú kolekciu 175 vytvorených postáv z predošlých verzií Skylanders SWAP Force, Skylanders Giants a Skylanders Spyro's Adventure.
    Skylanders sú späť a opäť prinášajú revolučnú novinku. Zatiaľ čo v predošlých Skylanders hrách hráči využívali fyzické hračky (figúrky), ktoré pomocou portálu prenášali do hry, Skylanders Trap Team dopĺňa hru o opačný princíp, v ktorom sú postavy z hry prenášané do hračky "pasce" v skutočnom svete.

    V Skylanders Trap Team pokračuje Kaos vo svojom pláne na ovládnutie sveta Skylands. Odhalil polohu legendárneho väzenia Cloudcracker - pevnosti vybudovanej z magickej hmoty Traptanium, v ktorej sú uväznení tí najstrašnejší záporňáci. V túžbe po najmocnejšej armáde, Kaos túto pevnosť zničí, čím vypustí do sveta jej obyvateľov a tiež kryštály Traptania, ktoré fungujú ako pasce. Hrdinovia Portal Masters musia pochytať väzňov do Trataniových pascí a poraziť Kaosa, než bude neskoro!

    Skylanders Trap Team prináša novinku, vďaka ktorej môžu hráči uväzniť zlosynov a potom s nimi bojovať na strane dobra. Traptaniové pasce sú novým typom hračky, ktorú je možné umiestniť k portálu, chytiť do nich zlosynov a magicky ich tak preniesť z hry.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel