Tom Clancys Rainbow Six: Siege CZ
PS4

(1x)
36,70
Nákupom získate 1,47 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 18 rokov
Štítky: FPS, Taktické
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 16720
  • Rainbow Six: Siege je pripravované pokračovanie populárnej série strielačiek z pohľadu prvej osoby, vyvinutej známym štúdiom Ubisoft Montreal pre novú generáciu počítačov a herných konzol.

    Hra inšpirovaná reálnymi proti-teroristickými operáciami po celom svete. Rainbow Six: Siege ponúka hráčom doposiaľ najbohatšie možnosti využitia prostredia pre získanie výhody pre svoju jednotku. Intenzívne boje na blízko, smrteľné nebezpečenstvo, taktika, tímová hra a neustále napätie, tvoria jadro herného zážitku.

    Multiplayer Rainbow Six: Siege posúva zážitok z intenzívnych prestreliek a tímovej stratégie, ktorými je celá séria preslávená, zase o úroveň vyššie.

    OBLIEHANIE A DOBÝVANIE
    Po prvýkrát v histórii série Rainbow Six hráči skúsia nový štýl boja - nepriatelia majú možnosť premeniť svoje okolie na vlastnú súkromnú pevnosť: môžu pripravovať pasce, opevňovať sa a zostavovať obranné systémy s cieľom zabrániť jednotkám Rainbow v úspešnom prieniku.

    Aby mohli čeliť tejto výzve, majú hráči k dispozícii úroveň voľnosti, akej sa nemôže rovnať žiadna z predošlých hier Rainbow Six. Kombinacia taktických máp, pozorovacích dronov a nového systému zlaňovania, majú tímy Rainbow k dispozícii oveľa širšie spektrum možností pre plánovanie, útok a splnenie svojej misie.

    PROTITERORISTICKÉ JEDNOTKY
    Agenti z protiteroristických jednotiek sú vycvičení k tomu, aby dokázali zvládnuť extrémne situácie, ako je záchrana rukojemníkov, s chirurgickou presnosťou. Ako špecialisti v boji na krátku vzdialenosť sa ich výcvik sústredí predovšetkým na operácie vo vnútri budov. V tesných formáciách sú tieto jednotky expertmi na boj v uzavretých priestoroch, presné demolície a koordinované útoky. V Ranbow Six: Siege budú pôsobiť členovia piatich celosvetovo najuznávanejších protiteroristických jednotiek: britská SAS, americká SWAT, francúzska GIGN, nemecká GSG9 a ruská SPETSNAZ.

    Každý z týchto operátorov je špecialista plniaci v rámci misie odlišnú úlohu. Každý z nich tak má svoju vlastnú unikátnu osobnosť a ponúka sa tak veľmi odlišný herný zážitok. Niektorí sa sústredia na rýchly útok, zatiaľ čo iní sa zamerajú skôr na obranu – zmeňte zloženie tímu a otvoria sa vám nové stratégie pre splnenie vašich úloh!

    PROCEDURÁLNA DEŠTRUKCIA
    Deštrukcia tvorí jadro hrateľnosti Rainbow Six: Siege. Hráči majú schopnosť ničiť okolité prostredie - steny môžu byť zničené a otvoriť tak nové palebné línie, podlahy a stropy prerazené pre získanie nových prístupových ciest. Všetko v okolitom prostredí reaguje realisticky, dynamicky a presne na základe veľkosti a kalibru vašej munície, alebo množstvom použitej trhaviny. V Rainbow Six: Siege je deštrukcia nezbytnou súčasťou taktiky a jej ovládnutie je často kľúčom k víťazstvu.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (1)

    (Xzone.cz)
    Neoverený nákup
    • + zabaví na dlouhou chvíli + nejlepší na hraní s kamarády + reálná střelba
    • - většinou u kompletu nedostanete dobrý team

    Velmi dobré

    Celkové hodnotenie vypočítavame z overených aj neoverených hodnotení.
    Overený nákup - zákazník preukázateľne zakúpil produkt u nás v obchode.
    Neoverený nákup - nemôžeme overiť, či zákazník produkt zakúpil.

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel