Need For Speed: Most Wanted (2012)
WIIU

18,90
Nákupom získate 0,38 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 12 rokov
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 22085
  • Ďalšie pokračovanie obľúbených automobilových pretekov, tento krát s obrovským otvoreným svetom, kde si každý môže vybrať vlastnú cestu k tomu, ako sa stať najhľadanejším pirátom ciest.

    Hráči môžu slobodne jazdiť úplne všade, objavovať skryté herné prvky, likvidovať protivníkov, vyzývať na súboje priateľov, alebo len tak jazdiť a provokovať policajtov. Všetky ich počínania ich priblížia konečnému cieľu, stať sa jednotkou na zozname „Most Wanted“.

    Každý závod má štart a cieľ, ale pre aký štýl sa rozhodnú, kedy a kde sa súťaž uskutoční a aké prostriedky pritom využijú, to všetko záleží iba na hráčoch. Tí budú navyše zvádzať súboje o prvenstvo s priateľmi prostredníctvom siete Autolog. Studio Criterion prichádza s novým štandardom v oblasti súťaženia medzi hráčmi na báze odporúčania úloh a výziev na hernej sieti, a to v režimoch pre jedného i viacerých hráčov.

    Za všetko, čo hráči v Need For Speed: Most Wanted urobia, získajú Speed Points, ktoré ich posunú bližšie vysnenému cieľu. Pripravte sa na lov najlepších časov, najdramatickejšie naháňačky s políciou o najvyššie skóre, hľadanie najšialenejších rámp pre skoky a veľa ďalšieho.

    Autolog 2.0 sa postará o nikdy nekončiaci konkurenčný boj a prekonávanie nových rekordov. Odporúčania Autologu sú priamo rozšírené tiež na multiplayerovú časť Need For Speed: Most Wanted. Už žiadne prihlasovanie do miestností, alebo nudné čakanie. Hráči jednoducho len naskočia do veľkého onlinového sveta a okamžite dostanú porciu testov, skúšok a výziev.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel